Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără pic de milă! Mesaje şocante primite de Karius după scuzele sincere şi emoţionante oferite fanilor. A intervenit poliţia

Fără pic de milă! Mesaje şocante primite de Karius după scuzele sincere şi emoţionante oferite fanilor. A intervenit poliţiagalerie foto
Comentarii

Loris Karius a fost fără îndoială "omul negru" al lui Liverpool în finala UEFA Champions League, după ce două gafe incredibile ale germanului au trimis practic trofeul la Madrid.

Portarul lui Liverpool a fost afectat puternic de erorile comise, iar imaginile cu el plângând la finalul meciului şi cerând iertarea peluzei "cormoranilor" au impresionat o lume întreagă. Fanii care au făcut deplasarea au găsit puterea să-l aplaude pe german după meci, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre suporterii rămaşi "acasă", care au profitat de fiecare ocazie pentru a-l face praf pe reţelele de socializare.

Aceştia n-au avut pic de milă de Loris Karius nici după ce acesta a postat pe Twitter un mesaj prin care îşi cerea scuze pentru erorile comise.

”N-am dormit deloc până acum... scenele încă se derulează în capul meu iar şi iar... Îmi cer infinit scuze colegilor mei, vouă - fanilor şi tuturor celor din staff. Ştiu că am dat-o în bară cu cele două gafe şi că v-am dezamăgit. Aşa cum am zis, mi-ar plăcea să dau timpul înapoi, dar nu este posibil. Este cu atât mai rău cu cât toţi simţeam că puteam să o învingem pe Real Madrid şi am fost mult timp în joc. Le mulţumesc fanilor noştri incredibili, care au venit la Kiev şi m-au susţinut chiar şi după meci. Încă o dată mi-aţi arătat ce familie mare suntem. Vă mulţumesc tuturor şi vom reveni împreună mai puternici!”, a fost mesajul postat de Karius pe contul său de Twitter.

Ironii, dar şi ameninţări care au activat poliţia din Liverpool
Reacţiile fanilor au fost însă într-un cu totul alt registru şi e greu de crezut că germanul va mai avea "viaţă" pe Merseyside. Dinco de mesajele ironice pe cale le puteţi citi mai jos, au existat şi ameninţări cu moartea luate foarte în serios de poliţia din Liverpool, care a declanşat o anchetă în acest sens.

"Luăm foarte în serios postările de pe social media de o asemenea natură. Ofiţerii sunt la curent cu comentariile şi ameninţările făcute. Poliţia din Merseysite vrea să le reamintească userilor de pe reţelele de socializare că orice ofensă va fi investigată", a anunţat poliţia din Liverpool.


"Nu te judeca atât de aspru! Ai fost cel mai bun jucător al Madridului!"

"Doar nu mai juca pentru Liverpool vreodată..."

"Felicitări pentru că ai spus ce era evident... ce ar fi mai bine să le dai banii înapoi fanilor care au făcut deplasarea"

"Ar putea fi mai rău, s-ar putea întâmpla în finala UCL. Ah, la naiba, a fost finala UCL??!!"

"Nu-ţi face probleme, prietene. Fanii lui United cred că eşti o legendă!"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kariusmesajegetty 

viewscnt
Articole similare