Experiențe împreună.
You are here:

Fără precedent în lumea fotbalului! Cât ar trebui să plătească Becali dacă l-ar critica pe Ianis Hagi la TV! Culisele negocierilor FCSB - Viitorul

Fără precedent în lumea fotbalului! Cât ar trebui să plătească Becali dacă l-ar critica pe Ianis Hagi la TV! Culisele negocierilor FCSB - Viitorul

Liga 1

Gigi Becali este gata să doboare toate recordurile pentru un transfer între două cluburi de Liga 1, în tentativa de a pune mâna pe Ianis Hagi, omul considerat de mulţi cel mai bun jucător al momentului din campionatul intern.

Dincolo de suma pusă pe masa Viitorului (deja un record), Becali e dispus să-şi asume şi două clauze unicat pentru Liga 1 şi nu numai, notează Gazeta Sporturilor.

Concret, FCSB ar urma să plătească 3,75 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi, dar suma ar putea sări de 6 milioane de euro, dacă roş-albaştrii vor încălca două clauze pe care Gigi Becali e dispus să le introducă în contract, ambele în valoare de câte 1,3 milioane de euro.

  • Prima: dacă Ianis Hagi va fi criticat în direct la TV, Viitorul ar urma să încaseze 1,3 milioane de euro.
  • A doua: Viitorul ar urma să primească aceeaşi sumă, dacă Ianis nu va fi titular în cel puţin 80% din meciurile jucate de FCSB, notează Gazeta Sporturilor.

În plus, Viitorul va păstra şi 30% dintr-un viitor transfer al mijlocaşului ofensiv.

Piţurcă: "Să nu facă greşeala să meargă la FCSB!"

La Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report cu Dan Udrea, Victor Piţurcă a vorbit despre posibila mutare a lui Ianis Hagi de la Viitorul Constanţa la echipa lui Becali

Fostul selecţioner al României nu consideră oportun transferul lui Hagi Jr. la formaţia lui Gigi Becali. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Piţurcă a comentat posibila trecere a lui Ianis la FCSB şi a avertizat: ”Eu cred că Ianis nu trebuie să facă greşeala asta să meargă la FCSB. Are şanse să i se întâmple ce mi s-a întâmplat şi mie şi lui Gică Hagi” i-a mărturisit Piţurcă lui Dan Udrea

Fost antrenor în Ghencea între 2000 şi 2002, între 2002 şi 2004, dar şi în 2010, Victor Piţurcă crede că Ianis ar trebui să mai rămână un an la Viitorul Constanţa: ”Eu aş prefera să mai rămână un an la Viitorul. După un an ar putea să meargă la un club mare. Acum e important cum va evolua la naţională, dacă va juca titular şi e îndreptăţit să joace” spune fostul selecţioner.

În opinia sa, Ianis Hagi este mai periculos decât Nicolae Stanciu: ”Dacă e introdus de Cosmin Contra şi joacă bine, Ianis are mari şanse să urce” a mai adăugat Piţurcă la Telekom Sport.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta