Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent în România! Tunul financiar pe care-l poate da CFR Cluj. Conducerea a recunoscut: "Ar fi ceva uriaş"

Fără precedent în România! Tunul financiar pe care-l poate da CFR Cluj. Conducerea a recunoscut: "Ar fi ceva uriaş"

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României e pe cale să încheie un acord pentru un contract uriaş de sponsorizare. O firmă de afară vrea să îşi facă un nume în Europa prin intermediul lui CFR Cluj.

Toţi ochii sunt pe CFR Cluj, mai ales după performanţele înregistrate în ultimii ani. Cele două titluri de campioană, dar şi calificarea în primăvara Europa League au atras atenţia sponsorilor.

Invitat la Telekom Sport, în emisiunea Sport Report, oficialul campioanei en-titre, Marius Bilaşco, a confirmat discuţiile cu o firmă importantă care doreşte să investească în Gruia o sumă fără precedent în România: 16 milioane de euro în doi ani.

„Sunt ceva discuţii încă de anul trecut, dar mi-e greu să-ţi spun dacă se vor concretiza. Au fost tatonări, apoi discuţii, întâlniri.  Acum avem un sponsor principal, NTT Data, care e alături de noi şi va fi indiferent de ce se va întâmpla în privinţa unui noi sponsor care va veni. Ar fi ceva uriaş pentru clubul CFR Cluj”, a declarat Marius Bilaşco, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Conform Gsp.ro, suma de 16 milioane de euro ar urma să fie eşalonată de către respectiva firmă: şapte milioane de euro în primul an, iar în cel de-al doilea an nouă milioane de euro. Parteneriatul s-ar putea extinde cu condiţia ca CFR Cluj să se califice şi în 2020 în grupele Champions League sau Europa League. 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcontractrecordsponsor,  

viewscnt
Articole similare