Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent! Starul lui Chelsea se oferă să joace fără contract pentru club. Cum e posibil acest scenariu

Fără precedent! Starul lui Chelsea se oferă să joace fără contract pentru club. Cum e posibil acest scenariu

Premier League

Comentarii

Fotbalistul lui Chelsea, Willian, este pregătit să ia o decizie fără precedent în fotbalul mare. Brazilianul a anunţat că este pregătit să joace fără contract pentru actualul său club, după ce actuala înţelegere îi va expira în iunie 2020.

  • Contractele fotbaliştilor din Europa vor expira la finalul lunii iunie 2020, înainte de finalizarea campionatelor amânate din cauza pandemiei de COVID-19.

În aceste condiţii, Willian a anunţat că, dacă nu i se va propune o prelungire a contractului până pe 30 iunie, este pregătit să joace fără să fie remunerat la Chelsea: „Nu ar fi o problemă pentru mine să termin sezonul. Voi fi loial clubului, aşa cum a fost şi el cu mine. Voi da totul, voi fi pregătit, indiferent de situaţia mea contractuală”, a anunţat Willian.

Willian a semnat cu Chelsea în vara lui 2013, când a fost adus de la Anji Mahacikala pentru 35 de milioane de euro. De atunci, şi-a mai prelungit o dată contractul, în 2016, până în 2020. În perioada petrecută pe Stamford Bridge, brazilianul a strâns 329 de meciuri, 59 de goluri şi 59 de pase de gol, timp în care a câştigat cinci trofee, cele mai importante fiind titlurile de campion din 2015 şi 2017 şi Europa League câştigată anul trecut.

 

 

Afla mai multe despre: willianchelsea 

viewscnt
Articole similare