Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără să-l critice pe Mirel Rădoi, Gică Popescu a identificat doi antrenori care merită o şansă pe banca naţionalei României: "După mine, ei sunt cei mai buni!"

Fără să-l critice pe Mirel Rădoi, Gică Popescu a identificat doi antrenori care merită o şansă pe banca naţionalei României: "După mine, ei sunt cei mai buni!"

Echipa națională

Comentarii

Gică Popescu (53 de ani), fostul mare internaţional român şi actual preşedinte la Viitorul, e de părere că Gică Hagi (55 de ani) şi Dan Petrescu (52 de ani), foştii săi colegi din Generaţia de Aur, sunt potriviţi pentru a fi selecţioneri. "Baciul" a cerut o şansă şi pentru unul dintre foştii jucători "care au scos lumea în stradă".

Cele trei înfrângeri la rând ale naţionalei României continuă să provoace valuri în jurul băncii tehnice şi Gică Popescu, fostul căpitan al României, a spus că Hagi şi Popescu ar trebui să primească, în timp, şansa de a antrena prima reprezentativă.

Fără a-l critica pe Mirel Rădoi, preşedintele celor de la Viitorul sugerează o schimbare la naţională. „Noi am scos lumea în stradă, acum o să ne ducem în a patra urnă valorică, vă zic eu. Oare ar fi trebui să ni se acorde şi nouă o şansă, celor din Generaţia de Aur? Măcar o dată, să vedem ce putem. Oare la ce am făcut noi pentru fotbal, nu doar la naţională, ci şi afară, nu meritam? Petrescu la Chelsea, Lupescu la Leverkusen, noi la Barcelona, la Galatasaray.

Oare atât de răi suntem încât să ni se întoarcă mereu spatele? Cât timp să mai spunem? Vine Hagi şi spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăştia ne mai aducem aminte de el. Vorbeşte la televizor şi după 24 de ore uităm de el”, a declarat Gică Popescu la Realitatea Sportivă.



Dintre cei doi, Dan Petrescu a fost aproape de a semna cu naţionala, înainte de a fi numit Cosmin Contra. „Eu vreau să văd dacă un membru al Generaţiei de Aur va primi o ofertă de la actuala conducere. Să facă ceva important, într-un post cheie, nu să taie frunză la câini. După mine, cei mai buni antrenori români în acest moment sunt Hagi şi Popescu. Meritau înaintea lui Rădoi să fie chemaţi?, a opinat Popescu.

Afla mai multe despre: gica popescugica hagidan petrescuechipa nationalaselectioneri 

viewscnt
Articole similare