Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără Simona Halep în turneu, Aryna Sabalenka a făcut legea la Doha. Bielorusa atacă TOP 10 WTA

Fără Simona Halep în turneu, Aryna Sabalenka a făcut legea la Doha. Bielorusa atacă TOP 10 WTA

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Arina Sabalenka (Belarus), nr. 13 mondial, a câştigat turneul WTA de Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare de 2.939.695 dolari, după ce a învins-o în finală pe cehoaica Petra Kvitova, 11 WTA, cu 6-3, 6-3 după 73 minute de joc.

Aryna Sabalenka (21 ani) a câştigat primul ei turneu din 2020 şi al şaselea din carieră, în timp ce Kvitova, campioană la Dubai în 2018, nu a reuşit să continue forma bună, demonstrată în semifinala cu Ashleigh Barty, nr. 1 mondial. Jucătoarea cehă are 27 titluri în palmares. După acest succes, Sabalenka a urcat două locuri în ierarhia WTA, de pe locul 13 pe 11. Cea mai bună clasare din carieră este locul 9. Aryna a devenit a doua jucătoare din Belarus triumfătoare la Doha, după Victoria Azarenka în 2013. 

Simona Halep a decis să se retragă de la Doha, chiar înaintea finalei de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), deoarece se simţea obosită şi nu a considerat necesară împingerea limitelor fizice. În continuare Halep este pe locul 2 WTA, în spatele australiencei Ashleigh Barty.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare