Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără şut pe poartă la Mondial, dar campion, Giroud abia aşteaptă să fie decorat de preşedintele Franţei

Fără şut pe poartă la Mondial, dar campion, Giroud abia aşteaptă să fie decorat de preşedintele Franţei

Cupa Mondială

Comentarii

Revenit în Franţa alături de "Les Bleus", după cucerirea titlului mondial în Rusia, atacantul Olivier Giroud şi-a exprimat mândria pentru primirea "Legiunii de onoare" din partea preşedintelui Franţei, în semn de recunoştinţă pentru performanţa obţinută la Cupa Mondială, informează cotidianul L'Equipe.


"Reprezintă mult să primeşti Legiunea de onoare. Asta înseamnă că ai făcut mult pentru ţara ta. Mă gândesc mai ales la combatanţii care merg la război şi care merită mult mai mult decât noi. Dar şi când eşti campion mondial, ai anumite avantaje. Voi primi cu plăcere această distincţie", a spus jucătorul echipei Chelsea.

Preşedinţia Republicii a confirmat, luni, că toţi jucătorii din echipa Franţei prezenţi în Rusia vor fi decoraţi în următoarea perioadă.



Selecţionata Franţei a câştigat al doilea său titlu mondial, după ce a învins echipa Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1), duminică, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în finala Cupei Mondiale de fotbal 2018, din Rusia.

Francezii s-au impus prin golurile marcate de Mario Mandzukic (18, autogol), Antoine Griezmann (38 - penalty), Paul Pogba (59) şi Kylian Mbappe (65), în timp ce pentru croaţi au punctat Ivan Perisic (28), Mario Mandzukic (69).

Afla mai multe despre: campionatul mondialfranta 

viewscnt
Articole similare