Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Fără ziare, fără televizor, fără radio!" Reacţia lui Pep Guardiola după victoria uriaşă cu United. City, la trei paşi de titlu

"Fără ziare, fără televizor, fără radio!" Reacţia lui Pep Guardiola după victoria uriaşă cu United. City, la trei paşi de titlu

Premier League

Comentarii

Manchester City a mai făcut un pas către titlu în Premier League. după victoria din derby-ul cu United, scor 2-0. Are un punct peste Liverpool în clasament. Cetăţenii mai au trei etape în care trebuie să câştige tot.

"Acum e timpul să fim calmi. Nu mai citim ziarele, nu ne mai uităm la televizor, nu mai ascultăm la radio. Este în mâinile noastre. Liverpool nu cred că va mai pierde multe puncte. Dacă noi pierdem puncte şi le dăm şansa să ia titlul, cu siguranţă ei îşi vor câştiga toate meciurile. Totul este în mâinile noastre", a declarat Guardiola după derby.

Pe United, eşecul a lăsat-o pe locul al şaselea, la trei puncte de locurile de Champions League.

Ole Gunnar Solskjaer, manager Manchester United: "Sunt îngrijorat de lipsa rezultatelor, dar în astfel de momente nu este bine să arăţi cu degetul pe cineva sau să acuzi pe cineva. Trebuie să rămânem uniţi. Realitatea ciudată este că avem încă şanse destul de mari de a termina între primele patru".


 

Afla mai multe despre: guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare