Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul a câştigat în minutul 90+3 cu Petrolul, dar Zicu nu crede că e o victorie norocoasă: "Nu sunt încă pregătiţi"

Farul a câştigat în minutul 90+3 cu Petrolul, dar Zicu nu crede că e o victorie norocoasă: "Nu sunt încă pregătiţi"

Farul

Comentarii

Farul Constanţa, echipa antrenată de Ianis Zicu, a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, după o reuşită venit în minutul 90+3, în prima etapă din Liga 2. La finalul partidei, Ianis Zicu a vorbit la flash interviu.

Farul a primit gol în minutul patru, însă şi-a revenit pe parcurs şi a reuşit să câştige meciul la una dintre ultimele faze ale partidei. Tehnicianul constănţenilor, Ianis Zicu, o vede ca pe o victorie normală şi recunoaşte, fără urmă de modestie, faptul că echipa sa a fost mai bună.

"Am avut şi ghinion, pentru că am luat gol repede. Le-am zis şi jucătorilor, când un coechiper greşeşte trebuie să fim alături de el. Ştiam că nu vor avea un ritm bun, am reuşit să punem presiune mare de tot pe ei, nu erau o echipă omogenă şi nu sunt încă pregătiţi. A fost un meci greu, mă bucur că am câştigat primul meci în deplasare. Putem să facem rezultate bune şi să punem probleme oricărui adversar", a declarat Zicu la flash interviu. 

Farul nu a fost sezonul trecut în play-off-ul pentru promovare, însă fostul atacant vrea ca anul acesta echipa sa să se lupte la promovare: "Eu mă gândesc şi la promovare, pentru că acesta este scopul meu. Avem stabilitate la club şi toata lumea e alături de noi. Acesta este lotul, sunt mulţumit de el, iată că şi jucătorii care vin de pe bancă aduc un plus", a mai spus Zicu. 

Afla mai multe despre: farulianis zicu 

viewscnt
Articole similare