Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - FCSB 0-1. Autogolul lui Grameni a făcut diferenţa! Cordea şi Şut au ratat şanse mari în final

VIDEO | Farul - FCSB 0-1. Autogolul lui Grameni a făcut diferenţa! Cordea şi Şut au ratat şanse mari în final

FCSB

Comentarii

FCSB a învins Farul în deplasare, scor 1-0, prin autogolul lui Grameni, într-o restanţă din etapa a 13-a din Liga 1.

Farul Constanţa - FCSB LIVE VIDEO 0-1 (Grameni 13 - ag)

Echipele de start:

FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovic - Olaru, Oaidă, Tanase - Gheorghe, Keşeru, Popescu
Rezerve: Straton, Haruţ, Şut, Budescu, Dumiter, Stoica, Perianu, Musai, Cordea

Farul Constanţa: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Radăslăvescu, Artean, Grameni - Chiţu, Betancor, Ciobanu
Rezerve: Brănescu, Buta, Ganea, Petre, Popescu, Georgescu, Pitu, Purece, Sali 

Min. 90+3 - Pauză.


Min. 90 - Ocazie FCSB! Budescu îl deschide genial pe Şut, cu o pasă de "extraterestru", Şut intră în careu şi trage în portar.


Min. 86 - Ocazie FCSB! Cordea iroseşte o şansă incredibilă, după o recuperea aprope de careul Farului. Rămâne singur cu Aioani, dar se încurcă în driblinguri şi pierde mingea.


Min. 76 - Ocazie Farul! George Ganea trage slab, pe mijlocul porţii lui Vlad, de la 20 de metri.


Min. 64 - Ocazie FCSB! Cristea reia cu capul din apropiere, Aioani reţine!


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 45+1 - Ocazie Farul! Grameni îl testează reflexele lui Vlad, din lovitură liberă, dar goalkeeperul FCSB răspunde prezent.


Min. 40 - Ocazie FCSB! Octavian Popescu trage din unghi puţin pe lângă poarta lui Aioani, după ce Keşeru a rămas norocos la minge în urma unui atac de la un advesar.


Min. 13 - GOOOOOOLLL FCSB! Autogol! Tănase centrează din stânga, Grameni deviază mingea în proprie poartă, din alunecare, în timp ce încerca să respingă.


Min. 12 - Ocazie Farul! Jefte îl încearcă pe Vlad cu un şut de la distanţă, dar portarul FCSB n-are emoţii să reţină!


Min. 7 - Ocazie Farul! Ciobanu reia cu capul, pe lângă poarta lui Vlad, după o centrare a lui Chiţu.


Min. 1 - A început meciul.


Meciul dintre Farul Constanţa şi FCSB, programat iniţial pe 24 octombrie, se va juca astăzi, de la ora 20:30. Amânată atunci din cauza focarului de COVID-19 din cadrul lotului roş-albaştrilor, partida se va disputa cu o întârziere de aproximativ două săptămâni. Aşa cum ne-au obişnuit cele două echipe, meciul de joi se anunţă extrem de spectaculos. În ultimele zece meciuri directe, FCSB şi Farul Constanţa au oferit de fiecare dată spectacolul aşteptat de toţi microbiştii. Spre exemplu, în şapte dintre aceste partide s-au marcat cel puţin trei goluri şi am avut chiar două rezultate de 4-1, ambele reuşite de roş-albaştri, dar şi alte trei victorii cu 3-0 înregistrate tot de vicecampioana României.

Farul Constanţa traversează o perioadă bună şi vine după o victorie extrem de dificilă. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a reuşit să treacă de FC Botoşani cu scorul de 2-0, în deplasare, iar acum este la doar două puncte de locul 6, care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regulat, poziţie ocupată acum de Rapid, însă giuleştenii au un meci mai mult disputat. În meciurile disputate pe propriul teren în Liga I, Farul are cinci victorii consecutive în care a primit un singur gol.

Farul Constanţa - FCSB LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:30, pe telekomsport.ro

De partea cealaltă, FCSB are şi ea o perioadă foarte bună. Vicecampioana României se poate lăuda cu şase victorii consecutive în Liga I, iar primul meci jucat după pauza de două săptămâni, cauzată de cazurile multiple de COVID-19 din lot, a intrat şi el în seria excelentă a echipei lui Edward Iordănescu. La finalul săptămâni trecute, FCSB a reuşit să revină de la 0-1 şi s-a impus cu 2-1 în partida cu FC Argeş. Cu un succes în această seară, vicecampioana României ar veni la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbsteauafarul 

viewscnt
Articole similare