Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa îşi sărbătoreşte centenarul! Meci de gală împotriva foştilor internaţionali români

Farul Constanţa îşi sărbătoreşte centenarul! Meci de gală împotriva foştilor internaţionali români galerie foto

Farul

Comentarii

Farul Constanţa incepe sâmbătă seria de evenimente organizate pentru cinstirea Centenarului clubului cu un meci de gală.

Cei 100 de ani de Farul Constanţa vor fi sărbătoriti cu un meci de gală intre fotbalişti care au scris istorie pentru "marinari" si pentru naţionala României. Partida care va pune faţă în faţă echipa de old-boys a celor de Farul Constanţa şi una formată din foşti internaţionali români este programată de la ora 18:00, pe stadionul “Farul”.

Jucătorii care vor reprezenta Farul Constanţa: Adrian Senin, Mihai Stere, Denis Şerban, Stelian Carabaş, Cristian Şchiopu, Gheorghe Butoiu, Vasilică Cârstocea, Ion Barbu, Marius Axinciuc, Gheorghe Laurenţiu, Adi Pitu, Mugurel Cornăţeanu
 
Echipa foştilor internaţionali români: Daniel Florea, Tibor Selymes, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Bogdan Apostu, Bogdan Vintilă, Ionuţ Badea, Florin Cernat, Ionel Dănciulescu, Florin Bratu, Marius Niculae, Florin Prunea
 
Chiar dacă Bogdan Vintilă figurează pe listă, cel mai probabil actualul antrenor de la FCSB nu va participa. În momentul în care a fost chemat, Vintilă nu era angajatul lui Gigi Becali. 
 

Afla mai multe despre: farul constantacentenar 

viewscnt
Articole similare