Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa, obiectiv îndrăzneţ în următorul sezon din Liga 1: "Gică Hagi asta doreşte". Anunţ important după fuziune

Farul Constanţa, obiectiv îndrăzneţ în următorul sezon din Liga 1: "Gică Hagi asta doreşte". Anunţ important după fuziune

Farul

Comentarii

Fuziunea dintre Farul Constanţa şi Viitorul a crescut din nou pretenţiile la malul mării. Gică Hagi a coborât pe banca tehnică şi acum vrea în play-off-ul Ligii 1, obiectiv recunoscut de preşedintele Gică Popescu, înaintea noului sezon.

Farul Constanţa şi-a trasat obiectivul pentru noul sezon din Liga 1

Fuziunea dintre echipa de tradiţie, Farul, şi fosta campioană a României, Viitorul, le dă speranţe oamenilor din club că echipa va ajunge să se lupte din nou, de la egal la egal, cu CFR Cluj, FCSB sau Universitatea Craiova. Gică Popescu a oferit ultimele detalii la final de cantonament. 

"Am terminat cantonamentul fără mari probleme, cu excepţia accidentării lui Casap. Mi-a plăcut mult că cei tineri au răspuns bine la cerinţele antrenorului. Mai sunt două săptămâni până la începerea campionatului şi vor fi rezolvate problemele observate la meciurile de pregătire. Casap are o leziune la menisc care trebuie operată", a spus preşedintele clubului de la malul mării.

Gică Hagi a cucerit titlul cu Viitorul în 2017, iar odată cu revenirea şi-a propus să se lupte la nivel înalt în Liga 1: "Mereu am mizat pe asta, pe întoarcerea echipelor de tradiţie. E important pentru oameni. Avem aşteptări mari de la acest campionat, dorim să intrăm în play-off. În ultimii doi ani nu am făcut-o, am ratat acest obiectiv. Gică doreşte revenirea în primele şase echipe din campionatul nostru. Calitate avem şi pe bancă, şi pe teren. Sper să nu mai avem evenimente neplăcute ca în celelalte sezoane. 

Fotbalul fără spectatori e ca teatrul fără spectatori. Mă bucur că s-a revenit la jumătate din normalitate, la 50% din capacitate. Sper ca stadioanele să fie pline", a adăugat fostul internaţional român. 

Oficialul Viitorul a susţinut, din nou, aşa cum a făcut-o pentru Telekom Sport, că autorităţile locale din Constanţa nu se implică financiar la Farul: "Niciodată nu a fost vorba despre o implicare financiară a unei administraţii publice locale. Dorim să susţină acest proiect, există un singur proiect în Dobrogea la acest nivel în Liga 1, e important să fie alături noi prin infrastructură, prin toate lucrurile care le sunt permise prin lege, dar niciodată nu am discutat de vreo implicare financiară şi nici nu o vom face", a mai spus Gică Popescu. 

Vineri, Ciprian Marica a anunţat ce echipă ia locul Farului Constanţa în Liga 2. 

Afla mai multe despre: farul constantagica popescugica hagiobiectiv farul constanta 

viewscnt
Articole similare