Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul Constanţa se va reuni pe 4 ianuarie. Ce program au constănţenii

Farul Constanţa se va reuni pe 4 ianuarie. Ce program au constănţenii

Farul Constanța

Comentarii

Farul se va reuni la 4 Ianuarie 2022, când va avea loc şi obişnuita vizită medicală, urmând ca până la reluarea campionatului antrenamentele să se desfăşoare la Constanţa.

Farul Constanţa se va reuni la 4 ianuarie. Ce program au constănţenii

Potrivit site-ului oficial, până la primul meci oficial din 2022, pe teren propriu cu FC U Craiova 1948 (24 ianuarie), din etapa a 22-a a acestui sezon, vor fi programate şi câteva partide amicale care vor fi anunţate până la reluarea pregătirilor.

După meciul cu Dinamo, din runda a 21-a din Liga 1, Farul şi-a asigurat locul 5 in Liga 1 la finalul anului 2021 gratie victoriei cu 2-0.

Gică Hagi are planuri importante pentru 2022. “Vreau să devenim o putere”

Gică Hagi a tras linie şi a vorbit despre actualul sezon făcut de Farul până la pauza de iarnă.

"Sunt şase luni în care am muncit bine. Nu am fost constanţi, dar am jucat un fotbal bun, am progresat mult, mai trebuie să fim mult mai concreţi în faţa porţii. Ne-am creat multe ocazii, i-am mulţumit echipei pentru că această victorie ne-a venit foarte bine. Nu mă încântă că avem cea mai bună defensivă, ştiu că am fundaşi buni, dar ar trebui să marcăm mai multe goluri. Cred că meritam să avem mai multe goluri, la câte ocazii am avut. În atac trebuie să lucrăm mai bine şi să fim mai concreţi.

De mâine începem să ne gândim (n.r. - la transferuri), vom vedea jucătorii care au dat randament, jucătorii care au dat mai puţin, vom vedea fiecare cum s-a simţit. O să vorbim cu fiecare, avem copii foarte mulţi în spate, avem şi echipa a doua, vedem, analizăm, tragem linie, dar cu siguranţă doi-trei jucători vom aduce.

Avem foarte multe probleme de făcut, avem de dezvoltat, atât infrastructură, echipa, ca să avem o mentalitate, să creăm o mentalitate, să ne unim şi mai mult, toată lumea, cu toţi partenerii pe care îi avem, să fim cât mai mulţi. Suntem echipa Dobrogei, a Constanţei şi trebuie uşor, uşor să devenim o putere, să ne dezvoltăm cât mai mult, avem de făcut multe terenuri în continuare. Clădirea trebuie terminată, în vară o prezentăm, vrem să avem cea mai frumoasă bază din România, nouă, făcută de arhitect, la nivel european. După aceea e şi bugetul şi lucrurile puternice, pentru că, dacă ai bani, aduci jucători ca să te poţi lupta cu cele mai bune echipe", a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul constantagica hagi 

viewscnt
Articole similare