Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul îşi va schimba denumirea din vară. Care va fi noul nume al clubului: ”Vrem să ne vedem la anul în Liga 1”

Farul îşi va schimba denumirea din vară. Care va fi noul nume al clubului: ”Vrem să ne vedem la anul în Liga 1”

Fotbal intern

Comentarii

Fiecare săptămână aduce o veste nouă pentru fanii Farului. Ultima decizie a lui Ciprian Marica şi a conducerii clubului este ca echipa să revină din vară la vechea denumire FC Farul. Acum, clubul se numeşte SSC Farul.

Decizia de a schimba numerele echipei vine la câteva zile după ce constănţenii au încheiat campania de transferuri. Petre Grigoraş va avea la dispoziţie 16 jucători noi, iar 12 dintre ei au sub 21 de ani. Toate deciziile se fac cu un singur scop. Acela ca echipa să promoveze la anul.
 
''Dorim să facem din Farul ce a fost odată, principalul obiectiv e să readucem spiritul Farului care a lipsit din peisajul constănţean. Anul acesta, obiectivul nostru nu e doar menţinerea în Liga a doua, e un obiectiv intermediar, vrem să ne vedem la anul în Liga 1, acolo unde ne e locul'', a declarat Tiberiu Curt, a declarat managerul sportiv al Farului. 
 
Farul va juca în deplasare primul meci oficial din 2019. Clinceni - Farul va fi sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11:00 în direct pe Telekom Sport 1. 
 
''Am făcut o schimbare majoră la nivelul lotului, au venit jucători cu CV interesant, valoroşi, care vor avea un cuvânt greu de spus în Liga a doua. Putem scoate un rezultat bun, ne interesează foarte mult să avem încredere în noi, să dăm încredere publicului să vină să ne susţină. Suntem pregătiţi, nu ştiu dacă 100%, dar valoarea jucătorilor îmi dau speranţe că putem face un joc bun şi putem scoate un rezultat favorabil'' a declarat Petre Grigoraş, antrenor constănţenilor.
 
 

Afla mai multe despre: farulfc farulssc farul 

viewscnt
Articole similare