Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Farul, lovitură pentru fanii FCSB care mai sperau la o minune înainte de meci! Câţi fani roş-albaştri intră oficial pe stadion | EXCLUSIV

Farul, lovitură pentru fanii FCSB care mai sperau la o minune înainte de meci! Câţi fani roş-albaştri intră oficial pe stadion | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Interesul este uriaş pentru Farul Constanţa - FCSB, care s-ar putea dovedi "finala" Superligii, dacă "marinarii" înving. Au fost peste 30.000 de cereri de bilete, dar stadionul mic din Ovidiu va găzdui doar câteva mii de persoane. Cu câteva zile înainte de meci, şefii Farului au luat o decizie prin care vor să se asigure că fanii FCSB nu se vor infiltra printre cei ai gazdelor.

Fără "intruşi" la Farul - FCSB! Decizia luată de conducerea "marinarilor"

  • Farul Constanţa - FCSB are loc duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 
  • În clasamentul Superligii, Farul Constanţa e lider, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB e a doua, cu 46 de puncte. 
  • Dacă Farul învinge FCSB, noul trofeu al Superligii va fi decernat la Ovidiu. În caz contrar, se duce la Cluj, pentru CFR - Farul, ori în Bucureşti, pentru FCSB - Rapid. 

Cererea uriaşă de bilete de bilete pentru meciul de duminică pe stadionul de doar 4.500 de locuri a iscat situaţii tensionate. O facţiune de suporteri a Farului a ridicat problema prezenţei fanilor FCSB, iar două bilete au ajuns să se vândă, la "negru", şi cu 1.000 de euro

FCSB a primit doar 300 de bilete pentru sectorul destinat oaspeţilor, iar Farul a vrut să se asigure că fanii echipei de la malul mării vor completa restul locurilor. 

Din informaţiile Orange Sport, conducerea Farului Constanţa a retras invitaţiile de la tribuna 0 a arenei din Ovidiu, pentru ca acestea să nu ajungă mai departe la cei care susţin FCSB. 

În schimb, oameni desemnaţi din club vor împărţi personal invitaţiile la tribuna 0, pentru ca acestea să ajungă în posesia suporterilor fideli ai gazdelor. 

Gică Popescu, înainte de Farul Constanţa - FCSB, duminică, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

"Poate fi o finală atât timp cât Farul va reuşi să câştige. Dacă se termină egal sau câştigă FCSB, ne ducem în ultima etapă de campionat, însă aş vrea să spun un lucru important. Farul, pentru mine, e deja campioană, indiferent de ce se întâmplă duminică. Jucătorii au făcut un sezon de excepţie şi sunt deja campioni. 

Am fi echipa campioană cu cea mai mică medie de vârstă din Europa, echipa care a mizat pe tineri şi echipa cu cei mai puţini străini. În primul 11 îl folosim pe Kiki, un singur străin, echipa cu cel mai mic buget, cu cel mai mic stadion din play-off, dar cu un public extraoardinar. 

Am patentat deja un model de business, de performanţă, care e de urmat şi de alte echipe din România. Am evoluat în tot sezonul cu patru copii", a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: farul fcsbgica popescugica hagi,  

viewscnt
Articole similare