Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Farul sau CFR?”. De cine îi este frică lui MM Stoica în lupta la titlu: ”Nu sunt bou să neg evidenţa” | EXCLUSIV

”Farul sau CFR?”. De cine îi este frică lui MM Stoica în lupta la titlu: ”Nu sunt bou să neg evidenţa” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Victoria reuşită de FCSB în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off, 2-1 chiar cu liderul clasamentului, Farul Constanţa, a aruncat efectiv în aer bătălia pentru cucerirea titlului de campioană.

”Farul sau CFR?”. De cine îi este frică lui MM Stoica în lupta la titlu: ”Nu sunt bou să neg evidenţa” | EXCLUSIV

FCSB are mari speranţe că va reuşi să cucerească titlul în acest sezon, după ce a învins-o pe Farul Constanţa în ultima rundă şi s-a apropiat la două puncte de lider.

Roş-albaştrii mai au o cale lungă de bătut însă, cu şase runde rămase, iar următorul meci important îi aşteaptă, deja, în următoarea etapă, când o vor înfrunta pe Rapid, în Giuleşti.

Anul acesta play-off-ul este unul foarte încins, având în vedere distanţa mică între Farul, CFR şi FCSB. MM Stoica crede că Farul are şanse mari să câştige titlul. În această ediţie de campionat, formaţia din Constanţa a ocupat fotoliul de lider o mare perioadă. 

De cine se teme oficialul vicecampioanei

De asemenea, victoria reuşită de FCSB în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off, 2-1 chiar cu liderul clasamentului, Farul Constanţa, a aruncat efectiv în aer bătălia pentru cucerirea titlului de campioană. În momentul de faţă, cu 6 etape înainte de final, primele 3 clasate sunt despărţite de numai două puncte.

MM Stoica a vorbit despre lupta la titlu şi a mărturisit că îi este frică de echipa lui Gică Hagi după meciul din etapa trecută.

”Niciodată n-a fost echilibrul ăsta între primele trei. Îmi doresc X la Farul cu CFR, că orice echipă pierde două puncte. Cine nu şi-ar dori? (n.r. De cine ţi-e frică mai mult, de CFR sau Farul?) De CFR, da, mie! Cumva după meciul cu Farul îmi mai schimb ouţin opinia, că nu sunt bou să fiu consecvent şi să neg evidenţa.

Pe Farul am simţit-o mai puternică decât la penultimul meci, chiar dacă lumea zice că am făcut un joc bun, am dominat posesia. Pe dinamică nu au pus probleme, dar i-am simţit puternici a. Nu ştiu să spun dintre CFR şi Farul care mi se pare mai periculoasă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Deşi nu a mai câştigat de şase meciuri, MM Stoica se teme de Rapid! Ce îl nelinişteşte înaintea derby-ului: ”Nu îmi convine ce se întâmplă” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicafarulcfrfcsb 

viewscnt
Articole similare