Experiențe împreună.
You are here:

Farul şi Zicu au plecat de la Piteşti cu un punct: ”E dureros, cred că meritam să câştigăm”

Farul şi Zicu au plecat de la Piteşti cu un punct: ”E dureros, cred că meritam să câştigăm”

Farul

Comentarii

Farul a remizat la Piteşti, scor 2-2, la capătul unui meci spectaculos, transmis în direct de Telekom Sport 1.

La finalul partidei, Ianis Zicu, tehnicianul oaspeţilor s-a declarat mulţumit de joc, dar nemulţumit de rezultatul înregistrat la finalul jocului. Farul a fost egalată de formaţia gazdă pe final:

”Nu se poate să nu fim concentraţi şi să oferim un penalti cadou în secunda 30. Lucrul acesta este inadmisibil.  O repriză mai puţin bună, după care jucătorii au înţeles că trebuie să joace cu încredere indiferent că suntem conduşi. Au avut o atitudine mult mai bună repriza a doua, jocul s-a schimbat, dar din păcate le-am făcut golul 2 cadou.  Una peste alta, un meci frumos. Un 2-2 care ne aducem un punct. Începem să creştem şi în deplasare, pentru că până acum, în ultimele meciuri, nu am adus puncte. Dar este dureros, pentru că eu cred că meritam să câştigăm astăzi” a mărturisit Ianis Zicu la finalul meciului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe