Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faţa mai puţin cunoscută a Simonei Halep. Cum a reacţionat tenismena când mai multe persoane bolnave i-au cerut sprijin financiar

Faţa mai puţin cunoscută a Simonei Halep. Cum a reacţionat tenismena când mai multe persoane bolnave i-au cerut sprijin financiar

Tenis

Comentarii

Simona Halep a dezvăluit că investeşte în mai multe cluburi de copii, care practică diferită sporturi, dar susţine financiar şi câteva persoane care au probleme de sănătate.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o după victoria cu Svetlana Kuzneţova, în turul 3 la Rogers Cup, Simona Halep a fost întrebată despre fundaţia pe care o deţine şi prin care ajută mai mulţi copii din România să facă sport.

Campioana de la Wimbledon le-a povestit jurnaliştilor că susţine financiar mai multe echipe de copii, care au ales alte sporturi în afară de tenis. În paralel, caută prin ţară tineri cu talentaţi la tenis şi care au nevoie de susţinere. Însă, în acelaşi timp, ajută  financiar mai multe persoane cu probleme medicale.

”Eu am fundaţia mea, iar domnul Ţiriac o are pe a lui. El este preşedintele Federaţiei de Tenis acum şi am discutat să mergem împreună prin toată ţara pentru a găsi copii talentaţi, pentru a atrage copii spre tenis şi să-i sprijinim în acelaşi timp. Acesta este un proiect al federaţiei.

(Despre faptul că a sprijinit tinerii din România şi în alte sporturi) Am o echipă de hockey de fete, am una de gimnastică, o echipă de aerobică ritmică şi câţiva adulţi care au nevoie de un ajutor din punct de vedere al sănătăţii.



(Întrebată de ce simte nevoia să dea înapoi ceva) Pentru că am primit foarte multe din tenis, foarte multă bucurie şi doar vreau să ajut câţiva oameni care au nevoie. Mă ajută şi pe mine acest lucru, pentru că iau energie din aceste lucruri şi este frumos să vezi că cei mici au posibilitatea de a juca tenis”,
a mărturisit Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare