Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faţa neştiută a lui Dinu Todoran. Un fost coleg, dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB: "Când vine vorba de muncă..."

Faţa neştiută a lui Dinu Todoran. Un fost coleg, dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB: "Când vine vorba de muncă..."

FCSB

Comentarii

Dinu Todoran a fost prezentat oficial la FCSB în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc miercuri, în compania oficialului Mihai Stoica. Fostul coleg al principalului, Nana Falemi, l-a desccris pe antrenorul ales de Gigi Becali.

Dezvăluiri despre noul antrenor de la FCSB

Dinu Todoran are ca obiectiv câştigarea titlului, după şase ani de secetă la FCSB. Înaintea noului sezon, omul ales de Gigi Becali pentru a conduce echipa a dezvăluit cum a fost numit, de fapt, pe banca vicecampioanei din Liga 1. 

Fostul său coleg, Nana Falemi, a susţinut că antrenorul s-ar putea impune în relaţia cu Gigi Becali, doar dacă va avea rezultate. 

„Eu cu Dinu Todoran am fost coleg la Petrolul. Este un super băiat, ştie cu ce se mănâncă fotbalul, ştie cum se face performanţa, dar rămâne de văzut ce va face la FCSB. Acolo este greu de lucrat, este un alt nivel faţă de echipele pe care le-a mai antrenat şi va fi, cu siguranţă, un test pentru el. Fotbal ştie, are capacitatea de a mobiliza un vestiar, dar are nevoie de timp.

Rămâne de văzut dacă va primi acest timp sau nu. În momentul acesta nu are argumente de a se impune în faţa lui Gigi Becali, dar rezultate vor spune dacă are sau nu acest drept. Şi în cazul lui Reghecampf a fost la fel şi a reuşit să în cele din urmă să aibă acele performanţe la echipă. Eu îi doresc succes, întotdeauna a fost un tip vesel, pozitiv, dar atunci când vine vorba de muncă este ferm şi extrem de serios!”, a spus Nana Falemi, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: dinu todorangigi becalinana falemifcsb 

viewscnt
Articole similare