Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim a făcut dezvăluiri despre situaţia lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray! ”E puţin retras!” Ce a remarcat antrenorul turcilor

Fatih Terim a făcut dezvăluiri despre situaţia lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray! ”E puţin retras!” Ce a remarcat antrenorul turcilor

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan se descurcă bine la noua echipă şi a fost titular, din nou, în partida cu Lokomotiv Moscova, din grupele Europa League, scor 1-1.

Fotbalistul român a reuşit să înscrie în meciul trecut al celor de la Galatasaray, scor 1-0, cu Gaziantep. Chiar dacă în Europa League nu a mai reuşit să marcheze, evoluţia lui Moruţan a fost apreciată.

După meci, antrenorul turcilor, Fatih Terim, a vorbit despre Moruţan şi i-a lăudat calităţile fotbalistice. Cu toate acestea, el a dezvăluit că fostul jucător de la FCSB este mai retras. 

”E puţin retras!” 

”Moruţan este cel mai tânăr dintre jucătorii nou veniţi. E puţin retras, dar are calităţi incontestabile. Este extrem de talentat, are un picior stâng foarte bun, dar şi inteligenţă de joc. Va continua să se dezvolte mental şi tehnic. Dacă va continua aşa, viitorul său va fi foarte bun”, a declarat Fatih Terim.

Transferat de la FCSB, în vară, pentru 3,5 milioane de euro, Olimpiu Moruţan începe să-şi intre în mână la Galatasaray. Românul a ajuns la al treilea gol în tricoul Galatei de când a sosit în Turcia. De asemenea, el a oferit 2 pase decisive. Mirel Rădoi l-a convocat pentru partidele cu Islanda şi Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Afla mai multe despre: moruţan-galatasaray-turcia 

viewscnt
Articole similare