Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim, decizie importantă în privinţa lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. "Împăratul" s-a răzgândit

Fatih Terim, decizie importantă în privinţa lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. "Împăratul" s-a răzgândit

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (22 de ani) ar putea primi tricoul cu numărul 10 la Galatasaray. Turcii l-au cumpărat de la FCSB şi, deşi s-a speculat că acesta ar putea purta numărul făcut mare de Hagi la Galata încă de la venire, Moruţan s-a ales cu tricoul cu numărul 21 în urma voturilor fanilor. Fatih Terim vrea să-i ofere numărul 10 lui Olimpiu Moruţan.

Fatih Terim, decizie importantă în privinţa lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Galatasaray a început cu dreptul aventura în grupele Europa League, cu o victorie cu 1-0 împotriva lui Lazio, pe teren propriu. Ambii români aflaţi acum la formaţia de la Istanbul, Moruţan şi Cicâldău, au fost titulari în succesul contra echipei italiene, iar Moruţan l-a impresionat pe Fatih Terim, legendarul antrenor al Galatei.

Atât de mult încât, potrivit presei din Turcia, Fatih Terim vrea să-i ofere tricoul cu numărul 10 lui Olimpiu Moruţan. Asta deşii fanii au decis ca el să poarte tricoul cu numărul 21, în urma votului organizat de club. Jurnaliştii de la Fotospor scriu despre iniţiativa lui Terim, dar nu consideră că ar fi o idee prea bună pentru Moruţan, pe umerii căruia ar atârna o preisune imensă, având în vedere că va purta numărul lui Gică Hagi.

"Situaţia nu ar fi prea buna pentru Moruţan. E un jucător care ştie deja că se aşteaptă multe de la el, iar dacă va avea asupra lui şi presiunea numărului 10 evoluţiile slabe ar fi inevitabile", scriu cei de la Fotospor.

Ultimul fotbalist care a purtat numărul 10 la Galatasaray a fost olandezul Wesley Sniejder, retras între timp din activitate, pe care fanii Galatei l-au iubit datorită prestaţiilor sale de excepţie.

Afla mai multe despre: fatih terimgalatasarayolimpiu morutannumarul 10tricou 

viewscnt
Articole similare