Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim îl doreşte pe Ianis Hagi! Jucătorul lui Rangers, pe lista lui Galatasaray

Fatih Terim îl doreşte pe Ianis Hagi! Jucătorul lui Rangers, pe lista lui Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii români ai momentului, iar fotbalistul lui Rangers ar putea ajunge în Turcia, la Galatasaray.

De serviciile jucătorului român ar fi interesate mai multe cluburi, iar Galatasaray, echipa unde evoluează Moruţan şi Cicâldău, ar fi intrat în cursa pentru jucătorul lui Rangers. Fatih Terim ar fi fost convins de evoluţiile pe care le-au avut cei doi români până în acest moment, iar antrenorul turcilor ar mai dori un alt jucător român în lot. 

Acum, Galatasaray urmăreşte cu atenţia situaţia lui Ianis Hagi, de la Rangers, după plecarea lui Gerrard, potrivit Fanatik.com.tr. Potrivit sursei menţionate, Galatasaray ar dori să îi facă o ofertă jucătorului român, în perioada de transferuri din această iarnă.

Rangers i-ar fi stabilit şi suma de transfer lui Ianis Hagi, iar clubul scoţian ar fi dispus să se despartă de român pentru suma de 10,5 milioane de euro. 

Galatasaray nu este singura echipă interesată de Ianis Hagi

Olympique Lyon monitorizează atent situaţia în care se află Ianis Hagi, mai ales după plecarea lui Steven Gerrard, antrenorul care l-a dorit pe mijlocaşul român pe Ibrox Park. Jurnalistul Ekrem Konur a anunţat, vineri, interesul lui Lyon, o echipă legendară din Ligue 1, unul dintre campionatele de top ale Europei.

Sursa citată scrie că Olympique Lyon, care are nevoie de un mijlocaş de creaţie de profilul lui Ianis Hagi, ar putea face o ofertă de transfer pentru fotbalistul român. Nu se oferă detalii despre suma de transfer sau salariul pe care ar putea să-l aibă Ianis Hagi în Ligue 1, dar nici despre durata contractului pe care francezii l-ar oferi lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi a câştigat titlul cu Rangers sezonul trecut, dar în acest sezon nu a strâns cifre mulţumitoare şi s-a scris de mai multe ori că scoţienii l-ar putea lăsa să plece. Fotbalistul român a jucat 19 meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat patru pase de gol.

Cota jucătorului român este de 6,5 milioane de euro, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: ianis hagi-galatasaray-rangers 

viewscnt
Articole similare