Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fatih Terim, peste Mircea Lucescu sau Gheorghe Hagi. Galata, cu Andone doar pe bancă, a reuşit o victorie istorică în derby-ul cu Fenerbahce

Fatih Terim, peste Mircea Lucescu sau Gheorghe Hagi. Galata, cu Andone doar pe bancă, a reuşit o victorie istorică în derby-ul cu Fenerbahce

Fotbal

Comentarii

Galatasaray Istanbul a reuşit o victorie fantastică, duminică seară, pe terenul rivalilor de la Fenerbahce Istanbul, scor 3-1 (1-1), prima după mai bine de ...20 de ani!

Presa din Turcia îl ridică în slăvi pe reputatul tehnician turc, Fatih Terim (66 de ani), fiind primul antrenor care reuşeşte să plece de pe terenul rivalilor de la Fenerbahce, cu cele trei puncte. Ultima dată când Galatasaray a câştigat s-a întâmplat pe 22 decembrie 1999, tot sub bagheta lui Fatih Terim. În total, 24 de meciuri de aşteptare, şi peste 20 de ani.

Fatih Terim a reuşit ceea ce, de-a lungul timpului, nu au reuşit antrenori precum Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi, Erik Gerets, Karl Heinz Feldkamp, Michael Skibbe, Frank Rijkaard, Roberto Mancini, Hamza Hamzaoglu şi Jan Olde Riekerink.

Duminică seară, Florin Andone a asistat de pe banca de rezerve al victoria fantastică a echipei sale. Pentru Galatasaray au marcat Ryan Donk (40), Radamel Falcao (80) şi Henry Onyekuru (90+6), în timp ce pentru Fener a punctat Max Kruse (21)

  • Fatih Terim a cucerit 20 de trofee cu Galatasaray, în istoria sa: OPT titluri de campion al Turciei, TREI Cupe ale Turciei, DOUĂ Cupe ale Preşedintelui, ŞASE Supercupe ale Turciei, şi Cupa UEFA. 

 

Afla mai multe despre: fatih terim 

viewscnt
Articole similare