Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorit să preia Real Madrid de la Zidane, Raul a vorbit despre viitorul său: ”Aici este casa mea şi aici vreau să rămân!”

Favorit să preia Real Madrid de la Zidane, Raul a vorbit despre viitorul său: ”Aici este casa mea şi aici vreau să rămân!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Favorit să preia Real Madrid de la Zidane, Raul a vorbit despre viitorul său: ”Aici este casa mea şi aici vreau să rămân!”

Presa italiană anunţă că Max Allegri este favoritul preşedintelui Florentino Perez pentru a prelua banca tehnică a Realului, dacă Zinedine Zidane decide să plece la finalul sezonului.

Pe de altă parte, MARCA anunţă că Raul este omul pe care Florentino Perez îl vede succesorul ideal pentru Zidane.

Unul dintre cei mai mari jucători din istoria clubului, Raul o antrenează pe Real Madrid Castilla, formaţie pe care a reuşit să o ducă în playoff-ul de promovare în liga a doua spaniolă, acolo unde a remizat, 0-0 cu CD Ibiza.

Întrebat despre viitorul său, Raul a lansat un mesaj clar: ”Aici este casa mea şi aici vreau să rămân. Nu este momentul să vorbesc despre viitorul meu, dar consider că am învăţat multe în acest an. Eu sunt un angajat al Realului. De când am decis să devin antrenor, mi-am dorit să revin aici, să mă formez şi să câştig experienţă. Sunt un om al clubului, sunt foarte fericit la mine acasă şi îmi doresc să rămân” a mărturisit Raul Gonzalez.

Întrebarea jurnaliştilor s-a legat şi de discuţiile dintre Raul şi Eintracht Frankfurt, dezvăluite de Onda Cero în urmă cu câteva zile. 

Afla mai multe despre: raul gonzalezzidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare