Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favorită la câştigatea Ligii Campionilor conform specialiştilor este Manchester City. Bayern are cotă 4 după ce a picat cu PSG

Favorită la câştigatea Ligii Campionilor conform specialiştilor este Manchester City. Bayern are cotă 4 după ce a picat cu PSG

Fotbal

Comentarii

Un singur gol a primit City în Liga Campionilor până acum. De 7 partide, formaţia din Premier League nu a mai primit gol în Liga Campionilor.

Marea favorită a Ligii Campionilor după tragerea la sorţi a semifinalelor este Manchester City. Formaţia antrenată de Pep Guardiola a picat cu Borussia Dortmund în semifinale. În Premier League, City este aproape campioană şi are de departe cea mai bună defensivă. Un singur gol a primit City în Liga Campionilor până acum. De 7 partide, formaţia din Premier League nu a mai primit gol în Liga Campionilor.

Bayern are meci greu în semifinale, cu PSG, formaţie care a trecut uşor de Barcelona. Cea mai norocoasă formaţie la tragerea la sorţi a fost Chelsea. La prima vedere, FC Porto pare cel mai accesibil adversar dintre toate cele 7 formaţii cu care Chelsea putea juca. Portughezii s-au calificat cu noroc datorită golului marcat în deplasare după un retur pierdut la Torino cu Juventus. Chelsea nu a primit nici un gol în ultimele 6 meciuri jucate pe teren propriu în campionat. De când Thomas Tuchel a preluat partida, Chelsea reuşit să nu primească gol în 11 din cele 13 jocuri în toate competiţiile.

Meciurile tur se vor disputa pe 6 aprilie, în timp ce partidele retur vor avea loc pe 13 aprilie.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare