Experiențe împreună.
You are here:

Faza care l-a năucit pe Cornel Dinu. Ce a făcut patronul Rapidului pe Arena Naţională: "O scenă uluitoare, nu ştiu dacă a remarcat-o cineva"

Faza care l-a năucit pe Cornel Dinu. Ce a făcut patronul Rapidului pe Arena Naţională: "O scenă uluitoare, nu ştiu dacă a remarcat-o cineva"

Rapid

Comentarii

Revenirea Rapidului în Liga 1 a dat un suflu nou campionatului, iar printre cei impresionaţi a fost şi Cornel Dinu. Expertul Telekom Sport a remarcat o fază care l-a impresionat pe Arena Naţională, la debutul giuleştenilor în noul sezon.

Aproximativ 14.000 de suporteri au venit să asiste la victoria Rapidului cu Chindia Târgovişte pe Arena Naţională, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. A fost o revenire de mult aşteptată pentru vişinii, care au aşteptat şase ani pentru a juca din nou pe prima scenă. De pe arenă nu au lipsit conducătorii clubului, iar Cornel Dinu a evidenţiat o fază cu patronul Victor Anglescu în prim-plan. 

Patronul Rapidului l-a impresionat pe Cornel Dinu: "Îşi ducea mama la renaşterea Rapidului"

Dinamovistul Cornel Dinu i-a lăudat pe rapidişti pentru atmosfera făcută şi s-a declarat uluit de un moment simbolic petrecut înaintea meciului. 

"Închei cu un moment, în afară de galerie, că e nevoie de suflarea Rapidului, de un imbold adus fotbalului şi acelaşi lucru sper să se întâmple şi la Dinamo, UTA. Trebuie să ne întoarcem la tradiţie. Tradiţia ridică fotbalul. 

M-a impresionat o scenă uluitoare, nu ştiu dacă a remarcat-o cineva. Înaintea partidei, l-am văzut pe preşedintele Rapidului, un tânăr, pe domnul Angelescu, care probabil că-şi ducea mama la meci. O doamnă respectabilă, nu vreau să-i dau vârsta, dar probabil trecută de 65 de ani, masivă, pe care o ţinea de braţ şi îşi ducea mama la renaşterea Rapidului", a declarat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91. 

Moderatorul Silviu Tudor Samuilă a luat cuvântul: "Şi copii mulţi am văzut. Am vorbit cu Victor Angelescu (n.r. - în cadrul emisiunii Sport Report) şi ne-a spus că şi el a venit cu copilul de şapte ani. Din generaţie în generaţie asta trebuie să se întâmple. Vezi în străinătate poveşti frumoase, cu trei generaţii care stau pe acelaşi loc". 

"Şi-l vezi pe Mitică Popescu, pe Dan Grigore, iar scena asta m-a impresionat fantastic. Îşi purta mama la meci", a încheiat Cornel Dinu. 

Nou-promovata Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Chindia Târgovişte, în primul meci jucat de giuleşteni în Liga I după şase ani.

Meciul a început cu o întârziere de şase minute, din cauza spectacolului pirotehnic al galeriei giuleştene. De altfel, fanii rapidişti au creat o frumoasă ambianţă pe Arena Naţională.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...