Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza controversată din startul meciului din Gibraltar a fost analizată de Balaj: ”E la limită. Dacă era penalty, era roşu” | EXCLUSIV

Faza controversată din startul meciului din Gibraltar a fost analizată de Balaj: ”E la limită. Dacă era penalty, era roşu” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu emoţii în turul preliminariilor Champions League, scor 2-1, în faţa Lincoln Red Imps.

CFR a trecut cu greu de Lincoln Red Imps în turul dublei din preliminariile Champions League. Campioana României a fost condusă la pauză, dar a revenit graţie unei duble a lui Debeljuh. Atacantul croat a avut mare noroc la ambele goluri însă, cu două greşeli defensive oferindu-i cele două reuşite.

Clujenii au tremurat încă din primul minut, când Bouhenna a doborât un adversar în propriul careu. Arbitrul a ezitat iniţial, dar nu a acordat penalty, spre nemulţumirea jucătorilor echipei din Gibraltar. Analizând faza în urma partidei, fostul arbitru Cristi Balaj a explicat că situaţia a fost una foarte interpretabilă, iar centralul ar fi putu cu uşurinţă să acorde penalty.

Analiza expertului Cristi Balaj a fazei controversate din startul meciului dintre Red Imps şi CFR

”Discutam şi ieri despre situaţia în care apărătorii se expun. Există un risc când foloseşti braţele. Apare riscul de avea o lovitură de pedeapsă împotriva echipei lor. Aici, apărătorul foloseşte braţul drept, atacantul avea o poziţie bună, în faţa mingii.

Am avut o poziţie bună a arbitrului în această faza. El a considerat că folosirea braţului drept al apărătorului nu a fost de ajuns pentru penalty, dar faza este interpretabilă. În final, e o decizie la limită, care are o anumită acoperire.

Dacă era penalty, era roşu. În momentul când apărătorul pune mâna pe atacant, mingea e la atacant şi poate marca. Se numeşte situaţie iminentă de gol, iar apărătorul nu a încercat să câştige mingea, doar a împins”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujred imps cfrcristi balajpreliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare