Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza grupelor Ligii Campionilor se apropie de final. Care echipă merge deja mai departe şi care mai are de muncit?

Faza grupelor Ligii Campionilor se apropie de final. Care echipă merge deja mai departe şi care mai are de muncit?

Fotbal

Comentarii

Cu două etape înainte de final, multe dintre favorite şi-au asigurat deja prezenţa în optimi

Din grupa A, Bayern este deja calificată de pe primul loc în timp ce Atletico Madrid are nevoie de o victorie cu nemţii acasă etapa viitoare pentru a obţine calificarea cu o etapă înainte de finalul grupelor. Pe lângă victoria cu Bayern, Atletico trebuie să aştepte şi rezultatul meciului dintre Salzburg şi Lokomotiv Moscova. Ruşii trebuie să nu câştige în Austria pentru ca Atletico să meargă deja mai departe.

În grupa B, atât Borussia Monchengladbach cât şi Real Madrid se pot califica mai departe dacă îşi vor câştiga meciurile cu Inter Milan şi Şahtior Donetsk. O victorie a celor de la Şahtior cu Real pe teren propriu ar face ca echipa din Urcaina să depindă numai de ea în timp ce Real ar sta la mâna rezultatelor. În tur, Şathtior a câştigat la Madrid.

Manchester City este deja calificată mai departe din grupa C cu maxim de puncte după 4 etape. Porto este în frunte pentru ocuparea locului secund. Doar Olympiakos ar mai putea ajunge echipa portugheză.

În grupa D, Liverpool are nevoie de un singur punct în meciul viitor cu Ajax pentru a fi sigură de calificare cu o etapă înainte de finalul grupei. Lupta strânsă pentru locul 2 se dă între Atalanta şi Ajax. Italienii stau mai bine, Ajax având meci mai greu cu Liverpool.

În grupa E situaţia este clară. Atât Chelsea cât şi Sevilla sunt calificate deja mai departe. Singurul semn de întrebare este ocupanta locului 1 în clasament. Echipa antrenată de Frank Lampard are nevoie de victorie sau egal cu gol în meciul din Sevilla pentru a avea prima şansă la primul loc în grupă.

Borussia şi Lazio au prima şansă în grupa F. Dortmund are nevoie de un singur punct din două meciuri pentru a fi sigură de calificare iar Lazio de o victorie.

Calificate deja mai departe, Barcelona şi Juventus au dominat clar grupa G. Barcelona are maxim de puncte după 4 etape şi este greu de crezut că mai poate pierde locul 1 în grupă.

În grupa H, Manchester United este aproape de calificare. Mai are nevoie de un singur punct din următoarele două partide pentru a merge în optimi. PSG şi Leipzig sunt în frunte pentru locul 2 în grupă.

Postat de Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare