Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş a anunţat cine e persoana infectată cu COVID-19, după ce meciul cu CS Mioveni a fost amânat!

FC Argeş a anunţat cine e persoana infectată cu COVID-19, după ce meciul cu CS Mioveni a fost amânat!

FC Argeș

Comentarii

Persoana infestată cu virusul Sars-CoV-2 din cadrul clubului FC Argeş este masorul echipei, el fiind plasat în izolare, a anunţat gruparea argeşeană.

"În urma ultimei testări COVID-19, efectuată luni dimineaţă, o persoană din cadrul clubului nostru a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Am anunţat Federaţia Română de Fotbal despre acest caz şi urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Argeş să efectueze o anchetă epidemiologică la clubul nostru. Facem precizarea că persoana depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este masor în cadrul clubului nostru şi se află deja în izolare la domiciliu, din momentul în care a primit rezultatul testului. Menţionăm că toate persoanele care au efectuat testul de luni dimineaţă sunt negative (jucători, antrenori, magazioner, conducere administrativă, doctor). În următoarele zile, DSP Argeş va face o nouă testare. Sperăm ca rezultatele să fie tot negative pentru a putea continua competiţia", a declarat directorul executiv al clubului, Bogdan Stoica.

Partida FC Argeş – CS Mioveni a fost amânată după ce o persoană din cadrul clubului piteştean a fost depistată pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, informează FRF.

Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul programat marţi, de la ora 20.00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeş a fost depistată pozitiv.

Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional.

Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor şase formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile.

Afla mai multe despre: fc argescovid 19 

viewscnt
Articole similare