Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş a pornit cu stângul în actualul sezon de Liga I. Andrei Prepeliţă a explicat motivul: ”S-au schimbat multe”

FC Argeş a pornit cu stângul în actualul sezon de Liga I. Andrei Prepeliţă a explicat motivul: ”S-au schimbat multe”

Superliga

Comentarii

FC Argeş are un start de sezon ezitant.

FC Argeş a pornit cu stângul în actualul sezon de Liga I. Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă a adunat doar 4 puncte în primele şase etape jucate.

Prepeliţă recunoaşte că echipa a pornit mai greu, dar este încrezător în faptul că situaţia se va schimba de la etapă - la etapă.

”O greşeală individuală. Ofensiv ne-am creat ocazii de gol, dar nu am reuşit să le fructificăm. După aspectul jocului, un egak era echitabil. CFR e o echipă cu experienţă, care ştie să gestioneze multe momente din joc, au mai tras de timp, dar fac asta penntru că au experienţă.

„Oboseala îşi spune cuvântul”

Au o echipă bună, în prima repriză au arătat destul de bine, probabil că şi oboseala şi-a spus cuvântul, dar şi noi am fost altă echipă în a doua repriză. Am discutat la pauză ce trebuie schimbat şi jucătorii au avut o replică bună şi jucătorii au avut o replică bună. Din păcate nu am reuşit să dăm gol, dacă am fi dat gol, cu ajutorul pubblicului, am fi creat o emulaţie şi puteam să sperăm chiar la victorie.

„Sper să mai vină 1-2 jucători de profil ofensiv”

E un început de sezon mai greu. Ne aşteptam la lucrul acesta, s-au schimbat mulţi jucători, cei care au venit trebuie să se adapteze, să se obişuiască, sunt străini, trebuie să eliminăm greşelile personale şi sper să mai vină 1-2 jucători de profil ofensiv, avem ultimul meci înainte de întrerupere, la Dinamo, şi sperăm ca în acele două săptămâni să reglăm lucrurile şi să începem să acumulăm puncte”, a spus Andrei Prepeliţă, la Ora Exactă în Sport.

FC Argeş a înregistrat următoarele rezultate:

Universitatea Craiova - FC Argeş 1-0

FC Argeş - UTA Arad 0-1

Gaz Metan - FC Argeş 2-2

FC Argeş - Rapid 0-1

Sepsi - FC Argeş 0-2

FC Argeş - CFR 0-1

Afla mai multe despre: andrei prepelitafc arges 

viewscnt
Articole similare