Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş a transferat doi fotbalişti cu meciuri în Serie A şi prima ligă portugheză

FC Argeş a transferat doi fotbalişti cu meciuri în Serie A şi prima ligă portugheză

FC Argeș

Comentarii

Oficialii FC Argeş au ajuns luni la o înţelegere cu atacantul angolez Cephas Malele(26 ani) şi mijlocaşul portughez Romeo Sergio Marakis(28 ani). Cei doi stranieri au semnat cu FC Argeş angajamente pentru acest sezon competiţional, cu drept de prelungire.

Cephas Malele este născut pe 8 ianuarie 1994, în Angola, la Bugo-Zacabinda, dar are şi cetăţenie elveţiană. Măsoară 185 cm şi cântăreşte 83 kg. În sezonul trecut a evoluat la UD Oliveirense, în liga secundă din Portugalia. În cariera sa a mai trecut pe la formaţiile italiene Palermo, Virtus Entela şi Trapani, dar şi pe la echipele portugheze Atletico CP, Leixoes, Varzim şi Arouca. Cel mai bun randament l-a dat în sezonul 2018-2019, când a înscris 9 goluri în cele 29 de partide în care a îmbrăcat tricoul formaţiei portugheze de ligă secundă, Arouca.

Romeo Sergio Marakis este născut pe 11 noiembrie 1991, în Africa de Sud, la Johannesburg. Măsoară 178 cm şi cântăreşte 76 de kg. În sezonul trecut a evoluat la Cova Piedade, formaţie care activează în liga secundă portugheză. În cariera sa a mai trecut pe la echipele de primă ligă, Maritimo Funchal şi Nacional Funchal, dar şi pe la FC Ermis Aradippou, formaţie din prima ligă cipriotă.

În afară de Cephas Malele şi Romeo Sergio Marakis, FC Argeş i-a mai transferat în această vară pe mijlocaşul Georgian Honciu şi atacantul Ndiaye Mediop, ambii de la Dunărea Călăraşi, fundaşul Gabi Matei (Academica Clinceni), mijlocaşii David Meza Colli şi Gabriel Deac, ambii de la Petrolul Ploieşti, dar şi pe portarii Alexandru Greab (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) şi Flavius Croitoru (CS Mioveni).

Oficialii grupării din Trivale aşteaptă acum ca cei doi nou veniţi să primească cartea verde pentru a putea fi folosiţi la meciurile din Casa Liga 1.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare