Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş începe pregătirea pentru returul Ligii 1. Pe 29 decembrie are loc reunirea lotului

FC Argeş începe pregătirea pentru returul Ligii 1. Pe 29 decembrie are loc reunirea lotului

Fotbal

Comentarii

După o vacanţă de o săptămână, fotbaliştii de la FC Argeş vor începe pregătirea pentru returul campionatului. Piteştenii vor face marţi dimineaţă testul COVID-19, urmând ca la ora 14.00, să susţină un prim antrenament de reacomodare la efort pe unul din terenurile stadionului Nicolae Dobrin.

Alb-violeţii se vor pregăti pe arena din Trivale până pe 31 decembrie, urmând ca apoi să beneficieze de două zile libere. În perioada 3-13 ianuarie, echipa va efectua un stagiu de pregătire centralizată la baza de pregătire a FRF de la Mogoşoaia.

În acest cantonament, argeşenii şi-au propus să dispute unul sau două meciuri de verificare, printre posibilii adversari urmând a fi Chindia Târgovişte, Unirea Slobozia şi FC Voluntari. După terminarea cantonamentului, piteştenii vor pleca în Moldova pentru întâlnirea cu FC Botoşani, din prima etapă a returului, partidă programată pe 14 ianuarie. Peste doar trei zile, FC Argeş va întâlni pe propriul teren pe Gaz Metan Mediaş, în runda cu numărul 17 a acestui sezon competiţional.

Programul echipei FC Argeş:

29 decembrie – testul COVID-19 şi reunirea lotului

29-31 decembrie – antrenamente la stadionul Nicolae Dobrin

1-2 ianuarie – liber

3-13 ianuarie – cantonament Mogoşoaia

14 ianuarie – FC Botoşani – FC Argeş

17 ianuarie – FC Argeş – Gaz Metan Mediaş

Afla mai multe despre: fc arges 

viewscnt
Articole similare