Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a ajuns la un acord pentru transferul unui jucător de la PSG. Catalanii ar urma să plătească 40 de milioane de euro

FC Barcelona a ajuns la un acord pentru transferul unui jucător de la PSG. Catalanii ar urma să plătească 40 de milioane de euro

FC Barcelona

Comentarii

Cotidianul Le Parisien scrie că internaţionalul francez, Adrien Rabiot, ar putea pleca de la Paris Saint Germain pentru 40 de milioane de euro. Noul antrenor al francezilor, Tomas Tuchel nu s-ar opune plecarii lui mijlocaşului, fotbalist care ar fi ajuns deja la un acord cu FC Barcelona.

Adrien Rabiot îşi doreşte să plece de la Paris Saint Germain, club cu care mai are contract doar până în 2019. De mijlocaşul în vârstă de 30 de ani este interesată FC Barcelona, grupare care ar fi ajuns deja la un acord cu fotbalistul, conform presei catalane. Sport.es susţine că formaţia blaugrana i-a propus lui Rabiot un contract de 7.2 milioane de euro pe sezon, imediat ce s-a aflat că mijlocaşul în vârstă de 23 de ani nu-şi va prelungi acordul cu PSG.

Vestea şi mai bună pentru catalani o aduce astăzi Le Parisien, care notează ca noul antrenor al francezilor, Thomas Tuchel nu se va opune plecării fotbalistului de pe Parc de Princes. Rabiot ar avea astfel drum liber spre Barcelona, echipă care ar urma sa plătească 40 de milioane de euro pentru internaţionalul francez. O sumă decentă pentru parizieni, ţinând cont de faptul ca mijlocaşul ar urma să intre în iarnă în ultimele saşe luni de contract.

Pentru a definitiva transferul, FC Barcelona i-a trimis la Paris pe Eric Abidal şi Pep Segura, care au purtat primele negocieri pentru aducerea lui Rabiot pe Camp Nou.

Adrien Rabiot joaca la Paris Saint Germain din 2012 şi până în acest moment a bifat 200 de prezenţe în tricoul rouges et bleu. În sezonul trecut, el a evoluat în 50 de partide pentru PSG şi a marcat 5 goluri, reuşind totodată sa ofere 7 pase de gol coechipierilor săi. Mijlocaşul născut la Saint-Maurice n-a prins lotul reprezentativei Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia, pentru că n-a acceptat statutul de rezervă.  El ar putea fi al treilea transfer al sezonului pentru catalani dupa Arthur si Clement Lenglet.

 

Afla mai multe despre: fc barcelonaadrien rabiotpsg 

viewscnt
Articole similare