Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a anunţat pe Facebook că vine în Bucureşti pentru meciul cu... Ferencvaros. :) Gafă uriaşă făcută de catalani

FC Barcelona a anunţat pe Facebook că vine în Bucureşti pentru meciul cu... Ferencvaros. :) Gafă uriaşă făcută de catalanigalerie foto
Comentarii

Administratorii paginii de Facebook a lui FC Barcelona au picat şi ei în celebra confuzie dintre Budapesta şi Bucureşti şi au anunţat că vin în capitala României pentru meciul cu... Ferencvaros, în grupele Ligii Campionilor.

În istoria recent, confuzia dintre Bucureşti şi Budapesta le-a dat mari bătăi de cap, mai ales celor care au susţinut concerte într-una dintre cele două capitale. Acum a venit rândul celor de la FC Barcelona să gafeze.

Cei de la FC Barcelona au confundat Budapesta cu Bucureştiul

În evenimentul creeat pe Facebook pentru meciul cu Ferencvaros, din grupele Ligii Campionilor, administratorii paginii au anunţat că ”Barca se îndreaptă înspre Bucureşti”.

Ulterior, şi-au dat seama de greşeală şi au modificat postarea, dar gafa poate fi observată în istoricul editărilor. FC Barcelona urmează să joace cu Ferencvaros miercuri, 2 decembrie, de la 22:00, în grupele Ligii Campionilor. Meciul va fi live pe Telekom Sport. 

Ultima oară când FC Barcelona a venit în Bucureşti a fost pe 11 august 2012, când a disputat un amical cu Dinamo, pe National Arena. Catalanii s-au impus atunci cu 2-0. 

 

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare