Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a demarat negocierile pentru primul mare transfer al verii! Catalanii se luptă cu Real Madrid pentru transfer

FC Barcelona a demarat negocierile pentru primul mare transfer al verii! Catalanii se luptă cu Real Madrid pentru transfer

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poartă negocieri pentru primul transfer mare al verii. Catalanii îl vor pe Pau Torres (23 de ani), un fundaş central de mare perspectivă de la Villarreal şi au luat deja legătura cu şefii "Submarinului galben" pentru a vedea care este situaţia sa la club.

Mundo Deportivo, care citeză Cadena COPE, scrie că Barcelona testează apele în ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Pau Torres de la Villarreal. Fundaşul de pe Estadio de la Ceramica e pe placul conducerii Barcelonei şi este pe o listă de fundaşi cu care aceştia încearcă să-şi îmbunătăţească defensiva fragilă. Eric Garcia (19 ani) de la Manchester City e, totuşi, primul nume de pe lista apărătorilor doriţi pe Camp Nou.

Crescut la Villarreal, Pau Torres tocmai şi-a prelungit contractul până în 2024 şi are o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, care poate ajunge la 75. Totuşi, se pare că Barcelona nu ar vrea să achite toată clauza, dată fiind situaţia delicată din punct de vedere financiar a clubului blaugrana.

Totuşi, ca să poată cumpăra, FC Barcelona trebuie mai întâi să vândă, iar Samuel Umtiti (26 de ani) e cap de listă în ceea ce priveşte eventualele plecări de pe Camp Nou.



Pau Torres a fost om de bază pentru Villarreal în sezonul recent încheiat. A jucat 36 din 38 de meciuri şi a marcat de două ori, reuşind să dea şi două pase decisive. Pau Torres e dorit şi de Real Madrid, care îl percepe drept un înlocuitor perfect pentru Sergio Ramos (34 de ani), care se apropie de retragerea de activitate.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pau Torres în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: pau torrestransferfc barcelona 

viewscnt
Articole similare