Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona a oficializat primul transfer al verii viitoare: "E printre cei mai promiţători fotbalişti din Europa"

FC Barcelona a oficializat primul transfer al verii viitoare: "E printre cei mai promiţători fotbalişti din Europa"
Comentarii

FC Barcelona a anunţat, marţi, transferul fundaşului francez Jean-Clair Todibo, în vârstă de 19 ani, care va ajunge pe Camp Nou din postura de jucător liber de contract, la finalul sezonului, după despărţirea de Toulouse.

Todibo a intrat în ultimele şase luni de contract cu echipa din Ligue 1 şi s-a înţeles deja cu gruparea catalană. El va ajunge la Barcelona pe 30 iunie, atunci când îi expiră contractul cu Toulouse.

"Todibo este un fundaş înalt, de picior drept, care poate juca atât în centrul apărării, cât şi în centrul liniei de mijloc. La nivel de juniori, el a jucat adesea la mijloc, datorită abilităţii sale de a menţine mingea. 

Două dintre calităţile sale cele mai bune sunt fizicul şi jocul aerian. La doar 19 ani, tânărul talent vine la FC Barcelona se numără printre cei mai promiţători fotbalişti din fotbalul european, pe poziţia sa", se precizează în comunicatul grupării catalane.

 

 

În acest sezon, Todibo a jucat în zece meciuri pentru Toulouse şi a reuşit un gol şi o pasă decisivă. Acestea sunt, de altfel, primele sale apariţii la nivel de seniori.

8 milioane de euro este cota fundaşului transferat de Barcelona

1,89 cm măsoară Jean-Clair Todibo

Afla mai multe despre: todibobarcelonatransfer 

viewscnt
Articole similare