Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona dă a doua mare lovitură a anului, după aducerea lui Frenkie de Jong. Anunţul zilei în Spania: "E o chestiune de timp"

FC Barcelona dă a doua mare lovitură a anului, după aducerea lui Frenkie de Jong. Anunţul zilei în Spania: "E o chestiune de timp"

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul stânga Jordi Alba îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona, informează presa catalană.

Cotidianul Sport anunţă luni pe prima pagină că internaţionalul spaniol este la un pas de a ajunge la un acord cu oficialii Barcelonei pentru a-şi prelungi înţelegerea.

Intrat în ultimul an şi jumătate de contract cu Barcelona, Jordi Alba va semna o înţelegere valabilă până în 2024. Asta ar însemna că jucătorul care va împlini 30 de ani luna viitoare s-ar putea retrage pe Camp Nou.

Ar fi cea de-a doua mare lovitură dată în acest an de preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, după transferul lui Frenkie De Jong. Mijlocaşul lui Ajax, pentru care FC Barcelona a plătit 75 de milioane de euro, va ajunge pe Camp Nou la finalul sezonului.

Jordi Alba joacă la Barcelona din 2012, atunci când a fost transferat de la Valencia pentru 14 milioane de euro. De atunci, el a jucat în 281 de meciuri şi a reuşit 14 goluri şi 54 de assist-uri.

 

 

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare