Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona dă lovitura! BOMBA ”a explodat” în această dimineaţă. Catalanii aduc un nou atacant uruguayan cu cifre impresionante

FC Barcelona dă lovitura! BOMBA ”a explodat” în această dimineaţă. Catalanii aduc un nou atacant uruguayan cu cifre impresionante

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona caută un număr 9 de garanţie, iar oficialii catalani au găsit soluţia. Plecarea lui Munir el Haddadi la Sevilla o obligă pe Barca să acţioneze rapid.

Lângă uruguayanul Luis Suarez, catalnii sunt gata să aducă un nou vârf din această ţară. Printre candidaţii la tricoul cu numărul 9 al Barcelonei se află Christian Stuani, al treilea marcator din La Liga după Leo Messi şi Luis Suarez.

12 goluri a marcat Stuani în acest sezon pentru Girona, vârful traversând o perioadă excelentă pe final de carieră. Un mare avantaj pentru Christian, în afară de faptul că marchează la foc automat în La Liga este şi faptul că uruguayanul poate fi înscris şi poate juca în Uefa Champions League, un detaliu care place foarte mult oficialilor Barcelonei.

Christian Stuani are 32 de ani şi a marcat 33 de goluri în 50 de meciuri pentru Girona, formaţie cu care a semnat în 2017.

Vârful sud-american are 44 de selecţii în naţionala Uruguayului pentru care a marcat 5 goluri. În cariera sa  a mai evoluat pentru Middlesbrough, Espanyol, Racing Santander, Levante, Reggina, Albacete şi Danubio. 

Afla mai multe despre: christian stuanifc barcelona 

viewscnt
Articole similare