Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona intră în cursa pentru transferul "noului Pirlo" şi face o ofertă de nerefuzat: 60 de milioane de euro plus doi jucători

FC Barcelona intră în cursa pentru transferul "noului Pirlo" şi face o ofertă de nerefuzat: 60 de milioane de euro plus doi jucători

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să îl transfere pe "noul Pirlo", anunţă presa italiană.

Conform Corriere della Sera, FC Barcelona este gata să intre în cursa pentru Sandro Tonali şi pregăteşte o ofertă de 60 de milioane de euro. În plus, catalanii vor să includă în afacere şi doi tineri jucători, în încercarea de a-i convinge pe cei de la Brescia să accepte oferta, în condiţiile în care, aparent, Paris Saint-Germain ar oferi mai mulţi bani pentru Tonali.

Luptă acerbă pentru semnătura "noului Pirlo"

Internazionale Milano, Juventus Torino şi AC Milan sunt, de asemenea, interesate de transferul lui Tonali, care este considerat "noul Andrea Pirlo" şi unul dintre viitoarele staruri ale fotbalului mondial.

La 19 ani, Tonali are deja 77 de prezenţe în tricoul Bresciei, echipă la care s-a şi format ca jucător şi pentru care a reuşit şase goluri şi 14 pase decisive. 31,5 milioane de euro este cota "noului Pirlo", conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare