Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona plăteşte în plus pentru Griezmann. Litigiul cu Atletico a fost închis. Ce înţelegere au cele două cluburi din La Liga

FC Barcelona plăteşte în plus pentru Griezmann. Litigiul cu Atletico a fost închis. Ce înţelegere au cele două cluburi din La Liga
Comentarii

Litigiul dintre cluburile Atletico Madrid şi FC Barcelona în cazul transferului atacantului francez Antoine Griezmann a fost închis după ce catalanii au mai plătit 15 milioane de euro madrilenilor, informează El Mundo, citat de presa internaţională.

Barcelona a achitat clauza de reziliere a contractului atacantului cu Atletico Madrid după 1 iulie, când suma a scăzut de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane.

Atletico a acuzat clubul catalan că a premeditat cu jucătorul această operaţiune încă din luna martie. Cazul a ajuns la comisiile federaţiei spaniole, care au amendat cu o sumă simbolică clubul Barcelona, 300 de euro.

Însă madrilenii erau decişi să se adreseze justiţiei pentru a obţine mai mult de 120 de milioane de euro, cât a plătit Barcelona pe jucător. În acest sens, oficialii grupării din capitala Spaniei suţineau că sunt în posesia unei corespondenţe electronice între Griezmann şi reprezentanţii săi, care arătau că Barcelona se înţelesese cu jucătorul francez încă din martie.

Acum, potrivit sursei citate, suma de 15 milioane de euro plătită de Barcelona garantează că Atletico va pune capăt acestui litigiu şi că nu va da publicităţii e-mail-urile pe care le deţine. Totuşi, înţelegerea prin care campioana Spaniei plăteşte această sumă clubului din Madrid nu îl vizează în mod oficial pe Griezmann.

În schimbul celor 15 milioane de euro, Atletico se angajează că acordă prioritate Barcelonei la potenţialul transfer al unor jucători de-ai săi, între care Saul şi Jose Gimenez. Acordul nu obligă FC Barcelona să-i cumpere, ci doar ca Atletico să notifice gruparea rivală dacă îi vrea în cazul în care alte cluburi doresc să-i transfere.

Afla mai multe despre: spaniabarcelona 

viewscnt
Articole similare