Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona, prima bombă pe piaţa transferurilor. Starul care-şi caută deja casă. Transferul este ca şi făcut

FC Barcelona, prima bombă pe piaţa transferurilor. Starul care-şi caută deja casă. Transferul este ca şi făcut

Campionate

Comentarii

Tot mai multe voci susţin că Antoine Griezmann va fi prima mare lovitură pe care FC Barcelona o va anunţa în fereastra de transferuri din vară. Atacantul lui Atletico Madrid ar urma să fie transferat contra sumei de 120 de milioane de euro.

Săptămâna trecută, Le Parisien a scris că atacantul de 28 de ani şi-a dat acordul să se transfere la FC Barcelona. Griezmann are o clauză de reziliere la Atletico Madrid de 120 de milioane de euro, astfel că decizia îi aparţine jucătorilor. Şi Griezmann şi-ar fi dat acordul pentru transfer.

Le Parisien a scris că internaţionalul francez îşi doreşte să-şi completeze vitrina de trofee şi este conştient că FC Barcelona este o echipă unde are mult mai multe şanse să câştige campionatul şi Champions League.

Astăzi, As.com scrie că lucrurile sunt tot mai clare. Maud, sora lui Antoine Griezmann, a luat masa de mai multe ori cu Josep Maria Bartomeu - preşedintele lui FC Barcelona şi a început deja să-i caute casă fratelui său. Astfel că pare doar o chestiune de timp până când atacantul francez va fi anunţat oficial pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: antoine griezmannfc barcelona 

viewscnt
Articole similare