Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Barcelona - PSG 1-4. Mbappe, cu un hat-trick, şi Kean i-au îngenuncheat pe catalani, care au părut neputincioşi!

FC Barcelona - PSG 1-4. Mbappe, cu un hat-trick, şi Kean i-au îngenuncheat pe catalani, care au părut neputincioşi!
Comentarii

PSG a câştigat clar turul optimilor de finală din Liga Campionilor, 4-1 cu FC Barcelona, pe Camp Nou, după ce Mbappe a reuşit un hat-trick, iar Kean a marcat şi el.

Messi a marcat primul în partida de acasă cu PSG, dar nu avea să fie seara lui. Argentinianul a înscris dintr-un penalty obţinut de De Jong. Apoi la rampă a ieşit viitorul fotbalului mare. Mbappe a înscris primul său gol pe Camp Nou după o jumătate de oră de joc.

După pauză, a fost măcel - catalanii şi-au amintit de dezastrul cu Bayern din august. Mbappe a făcut dubla cu o fază simplă. Moise Kean şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Mbappe şi-a definitivat seara de vis, iar PSG se poate considera calificată în sferturile de finală.

Barcelona nu mai primise patru goluri pe teren propriu într-un meci, indiferent de competiţie, de aproape doi ani şi jumătate.

LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-4 (Messi 28-pen / Mbappe 32, 65, 85, Kean 70)

Echipele de start:

Barcelona: Ter Stegen - Dest, Pique, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Pedri - Dembele, Messi, Griezmann
PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Paredes, Gueye, Verratti - Kean, Icardi, Mbappe

Min. 90+5 - Final de meci. Victorie clară a PSG-ului pe Camp Nou. Returul e pe 10 martie, însă pare o simplă formalitate pentru parizieni.


Min. 90 - Ocazie Barcelona! Braithwaite trimite din cădere spre poartă, Marquinhos intervine şi acordă corner!


Min. 85 - GOOOOOOLLLLLLL HAT-TRICK MBAPPE! Francezul înscrie cu un şut cu efect, la colţul lung, după ce PSG a scăpat 3 vs 2 direct pe poarta lui Ter Stegen.


Min. 70 - GOOOOOOLLLLLL PSG! Kean înscrie şi el şi face 3-1, cu capul, după o centrare trimisă în careu din lovitură liberă.


Min. 68 - Ocazie PSG! Mbappe are şansa hattrickului, însă şutul său e blocat de Ter Stegen.


Min. 65 - GOOOOOLLLLL PSG! Mbappe face dubla! Francezul înscrie cu un şut din apropiere, după o centrare din dreapta şi o respingere a lui Pique.


Min. 59 - Ocazie Barcelona! Messi trage în zid din lovitură liberă, mingea a fost respinsă în corner.


Min. 50 - Ocazie PSG! Ter Stegen scoate excelent un şut deviat al lui Kean!


Min. 47 - Ocazie PSG! Mbappe trage de la distanţă, pe lângă poarta lui Ter Stegen.


Min. 46 - A început repriza a doua!


Min. 45+1 - Pauză pe Camp Nou. O repriză plină de fotbal bun şi ocazii mari de gol. E doar 1-1, însă.


Min. 37 - Ocazie Barcelona! Griezmann trage în diagonală, pe lâgnă poarta lui Navas.


Min. 32 - GOOOOOOLLLL PSG! Mbappe egalează pe Camp Nou! Francezul l-a driblat elegant pe Lenglet şi a înscris cu un şut puternic din 6 metri. Nicio şansă pentru Ter Stegen.


Min. 29 - Ocazie FC Barcelona! Dembele trage moale din interiorul careului, fără emoţii pentru Navas.


Min. 28 - GOOOOOOOLLLLLLL FC BARCELONA! Leo Messi transformă un penalty obţinut după ce Frenkie de Jong a fost faultat în careu de Kurzawa.


Min. 19 - Ocazie PSG! Pedri blochează mingea din drumul spre poartă, după un şut al lui Icardi!


Min. 14 - Ocazie Barcelona! Pedri îl lansează excelent pe Griezmann în careu, iar francezul şutează din lateral şi e blocat de Navas.


Min. 2 - Ocazie PSG! Mbappe e lansat perfect de Verrati, în adâncime, însă greşeşte preluarea şi Ter Stegen iese şi respinge.


Min. 1 - A început meciul!


20:47 - Avem echipele de start!


Barcelona o va înfunta pe PSG pentru prima dată de la ”remontada” din 2017. Desigur, atunci, Neymar era eroul Barcelonei şi îşi împingea echipa în runda următoare după o revenire spectaculoasă pe Camp Nou. Barcelona a reuşit să întoarcă un 0-4 din tur şi să se impună 6-5 la general. Acum, însă, Neymar este starul Parisului şi ar fi fost primul său meci împotriva fostei echipe. Însă brazilianul este accidentat şi va rata cel puţin turul, dacă nu cumva şi returul. Astfel, Mbappe va fi aşteptat să o conducă pe PSG în ofensivă şi să învingă una dintre cele mai mari echipe din lume.

FC Barcelona - PSG LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1

În actualul sezon, niciuna dintre aceste echipe nu a jucat la nivelul aşteptat de fani. Parizienii sunt pe locul 2 în campionat şi pare că pentru doar a 2-a oară în ultimii 9 ani, Franţa ar putea avea altă campioană decât PSG. De asemenea, nici Barcelona nu arată bine. ”Blaugrana” se află pe locul 3 în La Liga, la 8 puncte de liderul Atletico, cu un meci în plus jucat şi cu titlul este aproape pierdut. În plus, catalanii au ratat şi Supercupa Spaniei, câştigată de Ahtletic Bilbao. Astfel, ambele echipe au ca obiectiv principal câştigarea Champions League.

FC Barcelona - PSG LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1

Barcelona a pierdut doar unul dintre ultimele 33 de meciuri jucate acasă, în rundele eliminatorii Champions League, în timp ce PSG a câştigat tot ce era de câştigat pe plan intern şi ocheşte primul trofeu al Ligii Campionilor. O echipă tradiţională împotriva unei noi superputeri, partida va fi una incendiară şi poate fi urmărită în direct de la ora 22:00, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: liga campionilorbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare