Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | FC Barcelona a scăpat! Va juca în sferturile Cupei Spaniei după ce Levante a depus apelul prea târziu

UPDATE | FC Barcelona a scăpat! Va juca în sferturile Cupei Spaniei după ce Levante a depus apelul prea târziu

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona riscă să piardă partida tur cu Levante din Cupa Spaniei la masa verde. Pe teren, levantinii s-au impus cu scorul de 2-1. Manşa retur e programată astăzi.

Update

FC Barcelona va juca până la urmă în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după ce Federaţia a confirmat că apelul formaţiei Levante a ajuns prea târziu

 

 

Update: 

Preşedintele clubului Levante a confirmat că va acţionat legal în cursul zilei de vineri pentru a o denunţa pe FC Barcelona: ”Pentru noi nu este o situaţie facilă. Mergem pe Camp Nou pentru a încerca să ne calificăm pe teren, Logic însă, avem la dispoziţie un departament juridic care va acţiona ca atare în aceasta situaţie. Levante îşi va face cunoscută poziţia oficială mâine în faţa Federaţiei Spaniole de Fotbal” a declarat Quico Catalan.

Cotidianul El Mundo a anunţat în urmă cu puţin timp că FC Barcelona riscă pierderea meciului tur cu Levante din Cupa Spaniei la masa verde.

Ernesto Valverde l-a folosit ca titular în meciul de pe Ciutat de Valencia pe tânărul Chumi, jucător de la echipa secundă. Acesta din urmă ar fi fost suspendat, scrie sursa citată, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: chumifc barcelonael mundocupa spaniei 

viewscnt
Articole similare