Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Bihor - FCSB | Ce pariem la cel mai dezechilibrat meci din Cupa României Betano

FC Bihor - FCSB | Ce pariem la cel mai dezechilibrat meci din Cupa României Betano

Pariuri sportive

Comentarii

FCSB îşi menajează vedetele la meciul de miercuri, din Cupă, cu divizionara a treia FC Bihor. Chiar şi aşa, echipa lui Charalambous ar trebui să câştige fără mari probleme. La Betano, cota pentru victoria roş-albaştrilor nu este deloc de neglijat.

FCSB, aşteptată cu braţele deschise la Oradea

Meciul cu FCSB din Cupa României Betano este ca un festival pentru Oradea. S-au vândut toate cele 7.000 de bilete. Bihorul n-a mai jucat de peste un deceniu în prima ligă. Diferenţa de valoare este uriaşă, chiar dacă orădenii sunt lideri în liga a treia, iar roş-albaştrii vor alinia o formulă experimentală. Andrei Vlad va reveni în poartă la un meci oficial după aproape un an de pauză. 

Refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de fotbal 22 de luni, Panţîru va fi şi el titular. Rezervă cu Sepsi, Cristi Ganea va bifa primele minute în tricoul roş-albastru. La Betano, FCSB are cotă 1.27 pentru o victorie cu FC Bihor. Pentru cei dispuşi să rişte mai mult, merită încercat pronosticul 2&Peste 2.5 goluri (cotă 1.72 la Betano).

Un pont la ”Speciale”

Din anul pandemiei nu a mai câştigat FCSB Cupa României. Este un obiectiv pe care roş-albaştrii nu vor să îl rateze în acest sezon. O victorie cu Bihorul ar înseamna un prim pas spre faza eliminatorie, mai ales că următoarele adversare ale FCSB-ului sunt mult mai tari: Oţelul şi FCU Craiova. 1.88 este cota la Betano pentru cel puţin un gol marcat de echipa lui Charalambous în fiecare repriză.

Echipă probabilă FCSB: 

  • Vlad - Creţu, Haruţ, Gogescu, Panţîru - Radaslavescu, Lixandru, Toma, Ganea - Spătaru, Miculescu
 

Afla mai multe despre: fc bihor fcsbpariuri fc bihor fcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare