Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani a încheiat campionatul regulat cu o victorie şi a complicat calculele calificării în play-off pentru Dinamo

FC Botoşani a încheiat campionatul regulat cu o victorie şi a complicat calculele calificării în play-off pentru Dinamo

Superliga

Comentarii

FC Botoşani s-a impus, astăzi, pe teren propriu, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, în ultima etapă a Ligii I, scor 1-0. Victoria moldovenilor se răsfrânge şi asupra luptei dintre Dinamo, Viitorul şi Poli Iaşi: "câinii" nu se mai pot califica în play-off dacă pierd cu Astra.

Echipa din Ştefan cel Mare are nevoie să se impună sau să obţină un egal la Giurgiu, cu condiţia ca Viitorul să nu piardă la Iaşi.

”Este o victorie muncită, împotriva unei echipe bune, care am văzut-o în primele meciuri după această pauza, au făcut jocuri foarte bune, erau foarte periculoşi pe atac. Ne-am dat seama că obiectivul play-off-ului s-a dus şi a trebuit să o luăm de la capăt şi până la urmă asta este viaţa de fotbalist, când ai un eşec vine o altă ocazie să demonstrezi”, a declarat Vlad Achim la Telekom Sport.

Despre meciul din Cupa cu Iaşi: ”Să vedem ce vor face, îi cunoaştem foarte bine pe Iaşi, am avut la ei un meci greu, cred că totuşi putem să trecem de ei. La ei am făcut un joc prost, dar sperăm să ne revenim acum”, a mai spus jucătorul Botoşaniului.

Afla mai multe despre: fc botoşanigaz metan medialdinamoliga 1,  

viewscnt
Articole similare