Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani acuză al doilea gol primit de la Chiajna şi eliminarea lui Costel Enache

FC Botoşani acuză al doilea gol primit de la Chiajna şi eliminarea lui Costel Enache

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna a marcat al doilea gol din meciul cu Botoşani la o fază la care un jucător adversar acuza probleme medicale, dar nu au dat mingea în afara terenului. În urma protestelor, antrenorul Costel Enache a fost eliminat, ambele faze fiind acuzate de jucătorii şi oficialii de la FC Botoşani.

Mihai Roman a explicat ce s-a întâmplat la faza celui de al doilea gol şi e de părere că jucătorii Chiajnei trebuiau să dea mingea ceva în afara terenului. "Piţian a acuzat o durere la coapsă şi s-a pus jos. Cei de la Concordia nu au dat mingea afară, au continuat faza şi au marcat. El fiind fundaş central, un om a ieşit de acolo din dispozitiv şi aşa au reuşit să înscrie". 

Totodată, şi antrenorul cu portarii, Mihai Şteţca, crede că Enache a fost eliminat mult prea uşor. "Cred că se exagerează cu aceste eliminări, este o părere personală şi cred în ea". 

Roman a continuat şi a spus că le va fi greu fără antrenor pe bancă, dar speră ca din acest motiv să devină mai uniţi şi să treacă peste momentul prost. "Ne va fi greu fără dânsul, dar sperăm să strângem rândurile, să ne montăm şi următoarele meciuri să le câştigăm, pentru că avem nevoie de moral". 

Afla mai multe despre: mihai romancostel enachefc botosanieliminaregol primit 

viewscnt
Articole similare