Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani, aproape de repatrierea unuia dintre cei mai râvniţi fotbalişti care au trecut pe la echipa lui Iftime: ”Poate veni oricând”

FC Botoşani, aproape de repatrierea unuia dintre cei mai râvniţi fotbalişti care au trecut pe la echipa lui Iftime: ”Poate veni oricând”

FC Botoșani

Comentarii

Tras pe linie moartă la Santa Clara, Andrei Chindriş ar putea reveni la FC Botoşani.

Vândut în vară în Portugalia în schimbul sumei de 220.000 de euro, conform transfermarkt, Andrei Chindriş nu a avut parte de un parcurs bun la Santa Clara.

Fundaşul central a debutat cu gol la formaţia lusitană, dar nu a mai prins niciun minut de la primul meci, astfel că are un palmares de o partidă şi o reuşită în Portugalia.

Santa Clara ia în considerare serios să îl lase liber de contract pe fostul internaţional român de tineret, iar, auzind vestea, Valeriu Iftime s-a gândit că l-ar putea aduce înapoi, mai ales dacă pleacă Racoviţan.

Fundaşul român născut în Franţa nu duce lipsă de oferte, chiar şi din Liga 1, şi ar putea fi pe picior de plecare de la Botoşani.

Cândva dorit de FCSB şi alte echipe de prin Europa, Chindriş a ajuns acum într-un moment foarte dificil al carierei, după ce nu a reuşit să se impună în Portugalia.

FC Botoşani, aproape de repatrierea unuia dintre cei mai râvniţi fotbalişti care au trecut pe la echipa lui Iftime

Este un jucător bun, poate veni în România oricând. Nu ştiu dacă în momentul de faţă calculele noastre sunt făcute pentru un fotbalist care nu este U21.

Noi avem o discuţie, pot spune, avansată pentru transferul lui Racoviţan. Dacă Bogdan pleacă, avem nevoie de un jucător U21.

Cum Andrei nu mai este la vârsta asta... habar n-am. Informaţia este bună şi vă mulţumesc, o să mă ocup serios de treaba asta.

Dacă el nici măcar la o echipă din Portugalia, de jumătate clasamentului, nu are loc... e complicat. Bănuiesc că a vrut să joace şi n-are loc.

Ar trebui să mă gândesc la subiectul ăsta, chiar o să vorbesc cu Marius acum. Recordul meu nu cred că poate fi depăşit, dar să dea Dumnezeu să se facă şi după aceea vă spun.

Şi pe Chindriş l-am 'vândut' de vreo 20 de ori acum vreo doi ani, şi uitaţi ce a ajuns. Îmi pare rău pentru Andrei, dar chiar o să discut de subiectul ăsta cu Marius”, a declarat Valeriu Iftime, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: andrei chindriş 

viewscnt
Articole similare