Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani are o nouă "bijuterie", după plecarea lui Edjouma: "Are o baghetă magică!". Iftime, impresionat

FC Botoşani are o nouă "bijuterie", după plecarea lui Edjouma: "Are o baghetă magică!". Iftime, impresionat

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani l-a vândut pe Malcom Edjouma la FCSB, dar are un alt "diamant" în curte. Brazilianul Jaja Silva (23 de ani) a reuşit o dublă contra lui Dinamo (4-0, pe teren propriu), iar Valeriu Iftime a dezvăluit că Marius Croitoru l-a asigurat că este un fotbalist letal.

FC Botoşani are o nouă "bijuterie", după plecarea lui Edjouma: "Are o baghetă magică!". Iftime, impresionat

Adus de Marius Croitoru la FC Botoşani în vară, odată cu Edjouma şi alţi fotbalişti, Jaja Silva e noul "diamant" al echipei lui Valeriu Iftime. Malcom Edjouma a adus deja profit Botoşaniului după transferul la FCSB, iar brazilianul Jaja Silva poate fi următorul "produs" de export al clubului din Moldova.

Jaja Silva a reuşit o dublă în meciul câştigat de FC Botoşani cu 4-0 în faţa lui Dinamo. Brazilianul a marcat în minutele 27 şi 65. La finalul partidei, Valeriu Iftime, patronul echipei, l-a lăudat pe Jaja Silva şi a dezvăluit cum i l-a descris Marius Croitoru pe mijlocaşul din Brazilia.

"Îmi spune că un jucător are o ofertă bună şi e bine pentru club, 'nea Valer fotbalişti sunt, mai puţin bani'. Aşa că dacă avem bani găsim fotbalişti. Când a venit (n.r. - Jaja) la noi, Marius mi-a spus, nea Valer când sunt pe contraatac şi e mingea la Jajă şi are 1 sau 2 în faţă eu mă aşez pe scaun, că se schimbă tabela. Cam asta a făcut azi Jaja, când a fost mingea la el a schimbat tabela", a spus Valeriu Ifitme, după FC Botoşani - Dinamo 4-0.

Iftime a vorbit şi despre Marius Croitoru, despre care a spus că va rămâne în continuare la FC Botoşani şi va aduce beneficii clubului: "Este antrenor principal, este cel mai longeviv si va fi cel mai longeviv in timpul asta, pentru ca el are un contract pe alti 2 ani cu noi, e greu sa cred ca un alt antrenor imi poate aduce un mai mare beneficiu, nu mie, ci clubului nostru", a mai spus Iftime.

  • 2 - două goluri şi două pase de gol a reuşit Jaja Silva în 730 de minute strânse pe teren, în 14 meciuri din toate competiţiile cu FC Botoşani
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Jaja Silva în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Mihai Stoica, impresionat de Valeriu Iftime: "Are o baghetă magică!"

Acum două săptămâni, Mihai Stoica, managerul FCSB şi expertul Telekom Sport, s-a declarat impresionat de modul cum FC Botoşani reuşeşte să-şi înlocuiască jucătorii importanţi plecaţi, cu ajutorul lui Marius Croitoru şi Valeriu Iftime. MM a vorbit după ce Botoşaniul l-a vândut pe Bogdan Racoviţan la Rakow, în Polonia, şi l-a luat pe Victor Dican de la U Cluj.

”Chiar surprinzător dar nu pentru că a plecat pe o sumă importantă, ci pentru că a venit de nicăieri. Botoşani are o baghetă magică. Au reuşit, din nou, cei de la Botoşani să îşi facă buget. O mare realizare a lui Valeriu Iftime. Asta pentru că i-a dat credit lui Croitoru. Fără experienţă ca antrenor, i-a dat credit. Eu nu mă gândeam vreodată că el se face antrenor. E impresionant ce face acolo, pentru că are un bagaj de cunostinţe impresionat.

Mă uitam acum la ultimul meci cu Sepsi, Croitoru l-a folosit pe Dragoş fundaş stânga, a folosit doi atacanţi care erau aproape lăsăţi de fotbal. Mailat care nu joacă de nu ştiu cât timp, a dat pasa de gol. Iar Papa marchează în condiţile în care e în ultimele şase luni de contract şi ştim cum se comportă un fotbalist în ultimele şase luni de contract... După e Mihai Roman II care era lăsat de fotbal şi cu toate acestea, îţi câştigă meciul. E impresionant”, a declarat MM Stoica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorujaja silvafc botosani 

viewscnt
Articole similare