Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani are planuri mari pentru noul sezon: "Vrem chiar mai mult decât calificarea în play-off"

FC Botoşani are planuri mari pentru noul sezon: "Vrem chiar mai mult decât calificarea în play-off"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a obţinut o remiză albă în meciul cu FCSB, din prima etapă a noului sezon din Liga I.

"Am avut o atitudine foarte bună, am jucat bine. Suntem fericiti, am inceput cu dreptul, am luat un punct contra unei echipe cu cei mai buni jucători din România si suntem fericiti. În special pentru atitudinea pe care am avut-o.

Nu poti sa zici ca Botosani e o echipa mica, e o echipa care s-a calificat de doua ori la rand in play-off, e echipa mare, a jucat in Europa. Acum, vrem din nou să ne luptăm pentru play-off, am fost de doua ori la rand si vrem chiar mai mult.

Avem calitate si oricum cred ca putem sa facem diferenta, unor jucatori nu le-au venit actele, mai sunt 5-6 pe care îi aşteptăm alături de noi" , a spus Enriko Papa.

FC Botoşani - FCSB 0-0

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu FC Botoşani, în primul meci al sezonului 2021/2022 al Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalty acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Remacle (Edjouma ’46), Ongenda (Camara ’90) – Tîrcoveanu (Patache ’66), Kage (Sila ’46), Fili (Dragu ’84). Antrenor: Marius Croitoru
  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ (Ov. Popescu ’46), Vucur (Cristea ’46), Radunovic – Moruţan (Musi ’78), A. Creţu, Oaidă (Ondrasek ’46) – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare