Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Botoşani continuă surprizele. A transferat un jucător care a fost la Bayern Munchen şi care a câştigat un campionat în Austria

FC Botoşani continuă surprizele. A transferat un jucător care a fost la Bayern Munchen şi care a câştigat un campionat în Austria

Superliga

Comentarii

Liviu Ciobotariu a anunţat că FC Botoşani s-a întărit în această iarnă cu un fundaş stânga austriac, Marcel Holzmann, care ultima oară a jucat în Austria, la Admira Wacker.

În ultima perioadă, FC Botoşani şi-a făcut un obicei din a transfera jucători străini necunoscuţi sau foarte puţin cunoscuţi în România. În această categorie intră şi Marcel Holzmann, un fundaş stânga de 28 de ani care a reuşit să câştige un titlu în Austria:

”Ca sosiri, certe avem un fundaş stânga austriac, Marcel Holzmann. Suntem în negocieri avansate cu 2-3 jucători, doi atacanţi şi un fundaş central. La mijloc stăm foarte bine”, a spus Liviu Ciobotariu la reunirea echipei.  



Marcel Holzmann a avut un start interesant de carieră, dar s-a pierdut pe parcurs. A început fotbalul la Salzburg şi a ajuns şi la echipa secundă a lui Bayern Munchen, însă ulterior a jucat pentru echipe precum Lustenau, St. Polten sau Admira Wacker. În vară s-a despărţit de Admira şi de atunci nu şi-a găsit niciun angajament. Interesant este că are un titlu de campion în Austria, câştigat cu Polten, în sezonul 2015-2016.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariumarcel holzmannfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare